Assassin's Creed Valhalla’nın çıkış tarihi resmi olarak açıklandı - Haberler - indir.com

Assassin's Creed Valhalla’nın çıkış tarihi resmi olarak açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-13 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun geliştirici şirket Ubisoft, gelecekteki yeni oyunlarını sunduğu ve duyurduğu etkinliği olan Ubisoft Forward kapsamında, merakla beklenen yeni oyunu Assasin’s Creed Valhalla’nın çıkış tarihini duyurdu. Şirket diğer yandan oyun içerisinden 6 dakikalık bir oynayış videosu da yayınladı. Ubisoft’un en çok satan oyun serilerinden birisi olan Assassin’s Creed’in bu yılın içinde Valhalla adlı yeni bir oyunla geri döneceği geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. Henüz fragmanı yayınlandığı andan beri birçok oyuncunun dikkatini çeken bu yeni oyunun tanıtım fragmanı, kısa sürede milyonlarca izleyiciye ulaşmış ve Ubisoft’un en çok izlenen fragmanı olmayı başarmıştı.

Assassin’s Creed Valhalla’nın fragmanı nisan ayında yayınlanmış olsa da, oyuna dair şimdiye kadar bilinenler çok kısıtlıydı. Durum böyle olunca bugün gerçekleştirilen Ubisoft Forward etkinliğinde bu durum değişti ve etkinlik kapsamında oyuna dair videoda yayınlandı. Assasin’s Creed Valhalla’nın 17 Kasım 2020 tarihinde piyasaya sürüleceği açıklandı.

ASSASSINS CREED ROGUE sistem gereksinimleriASSASSINS CREED ROGUE sistem gereksinimleri

Assasin’s Creed Valhalla, serinin en büyük haritası olacak

Serideki şimdiye kadar görülen en büyük haritaya sahip olacağı söylenen bu yeni oyunda temel olarak Vikingler konu alınacak. Oyunda dört İngiltere Krallığı boyunca New York ve Londra gibi birçok şehri keşfetmemiz bekleniyor. Diğer yandan oyunun 230 kilometre kare büyüklüğünde bir haritada saatler süren bir oyun deneyimi sunacağı ifade ediliyor. Etkileyici görseller ile beraber heyecanlı bir hikayeye sahip olacak oyun üst seviye atmosferi ile oyuncuları kendisine çekecek. Assassin’s Creed Valhalla 17 Kasım 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirecek.

Bu kapsamda Ubisoft’un oyununu yeni konsollar tanıtıldıktan sonra bu konsol platformlarına da geleceği belirtiliyor. Oyun oldukça iddialı grafiklere ve atmosfere sahip olurken, şirketin bu serisinden yüksek bir olumlu geri dönüş alarak başarı sağlaması bekleniyor. 


ASSASSINS CREED IV BLACK FLAG STD. sistem gereksinimleriASSASSINS CREED IV BLACK FLAG STD. sistem gereksinimleri
ASSASSINS CREED IV BLACK FLAG SPECIAL ED. Sistem GereksinimleriASSASSINS CREED IV BLACK FLAG SPECIAL ED. Sistem Gereksinimleri

PAYLAŞ