Apple'ın 2020 iPhone satış hedefi belli oldu! - Haberler - indir.com

Apple'ın 2020 iPhone satış hedefi belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-26 15:55:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple, kendisine 2020 yılında akıllı cep telefonu pazarında oldukça büyük ve iddialı bir hedef koymuş durumdadır. Şirket, iPhone 12 için oldukça büyük planlar içerisinde. Teknoloji lideri 2020 iPhone modelleri üzerinde aktif bir çalışma sergiliyor. Teknoloji haberleri ile ilgili sağlam kaynak sağlayıcı Digitimes'a göre Apple 2020 yılının sonuna kadar 100 milyondan da fazla iPhone 12 satışı gerçekleştirmeyi planlıyor. Buradaki en büyük değişiklik ise 5G teknolojisinin de geleceği düşüncesidir. 5G teknolojisine yönelik artan talebe güvenerek yeni iPhone akıllı cep telefonlarından iPhone 11'e oranla çok daha fazla satış yapmayı hedefleyen Apple, yeni yıl içerisinde gelirini daha da artıracak gibi gözüküyor.

Şirketin planlarının gerçekleşmesi halinde gelirinin artması da elbetteki mümkün gözüküyor. 2020 yılında karşımıza çıkacak olan yeni iPhone modellerine Qualcomm imzalı modemler ile beraber 5G desteğini de ekleyecek olan Apple, bildiğiniz üzere kendi model birimlerini de geliştirmek üzere çalışıyor. Inter şirketinden önemli ölçüde satın alma işlemleri yapan teknoloji devi, 2021 ya da 2022 yılı içerisinde muhtemelen iPhone akıllı cihazlarının işlemcisine entegre bir şekilde 5G modemlerini kullanmayı hedefliyor.

iPhone 11 suya dayanıklılığı ile şaşırttıiPhone 11 suya dayanıklılığı ile şaşırttı

Bu elbette ki uzun vadeli bir planlama olup gerçekleşip gerçekleşmeyeceği kesin değildir. Apple'ın iPhone 12 serisine ek olarak yeni yıl içerisinde bir iPhone SE 2 adlı akıllı cihazın da tanıtımını yağacağına kesine gözü ile bakılıyor. Fakat bütçe dostu olacağı düşünülen bu akıllı cep telefonun 5G desteğinin olmayacağı tahmin ediliyor. 

iPhone 12, üst düzey özellikler ile geliyor

Özellikle ekranları ile ses getirecek olan iPhone 12 serisi, gelecek yıl içerisinde raflarda yerini almayı bekliyor. Birçok kaynaktan elde edildiği üzere söz konusu bu akıllı cep telefonlarda LTPO temelli 120 Hz yenileme hızına sahip olan ProMotion ekran kullanımı tercih edilecek. Daha önce de dile getirdiğimiz gibi Samsung'un da Galaxy S11 serisine 120 Hz ekran kullanacağı tahmin ediliyor. Şöyle bir şey var ki o da, birçok kullanıcının iPhone 11 Pro adlı akıllı cihazları sırf bu yüzden almadığı dahi düşünülüyor. Çünkü cihazların genel kullanım hızını amiral gemisi özelliğine sahip olan cihazlarda artık işlemci ve RAM'den daha ziyade ekran yenileme hızı belirliyor. 

 


iOS 13.2 ile iPhone 11 modellerinin kameraları artık daha yetenekliiOS 13.2 ile iPhone 11 modellerinin kameraları artık daha yetenekli
iPhone 11'e benzerlii Huawei Nova 6 SE'nin detayları sızdıiPhone 11'e benzerlii Huawei Nova 6 SE'nin detayları sızdı
iPhone 11, 5999 TL'ye Migros'ta satılacak!iPhone 11, 5999 TL'ye Migros'ta satılacak!

PAYLAŞ