Apple'dan Netflix'e yanıt! - Haberler - indir.com

Apple'dan Netflix'e yanıt!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-13 15:30:44
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Çevrim içi yayın siteleri ile internet yardımı ile çok çeşitli dizi, film, belgesel ve daha fazla içeriği kullanıcılara sunan Netfix gibi bir çok internet sitesi arasında son günlerde rekabet oldukça kızıştı. Söz konusu film dizi içerikli sitelerden en ünlülerinden olan Netfix, reklam ve üretim bütçesinin milyar dolarla ifade edilirken bu konuda diğer firmaların iştahını kabartıyor. Geçtiğimiz günlerde Cannes Film Festivalinde sektöre baş kaldırdığı iddia edilen Netfix' den pasta payı almak isteyen diğer yayın servisleri bu bağlamda işleri oldukça hızlandırdı.

Netflix indir iOS / Netflix indir Android

Amazon' da Game of Thrones gibi büyük ses getirmesi beklenen bir dizi olacak olan Yüzüklerin Efendisi' ile beraber bir diğer dizi Hugo ödüllü The Three-Body Problem için tam bir milyar dolar vermeye hazır. Bununla birlikte bir diğer önemli dizi olan ve senaristliğini J.J Abrams' ın yaptığı Demimonde dizisinin yayın haklarını HBO' nun almasının ardından yeni bir atağa geçmeye hazırlanan Apple iddialı bir proje ile sektörde baş aktörlerden olmak istiyor.

Apple Watch'a özel yayınlanmış olan Instagram uygulaması kaldırıldı

Apple Asimov'un Vakıf Serisi'nin haklarını alıyor

Önemli bilim kurgu serileri arasında yer alan Issaac Asimov' un Vakıf Serisi' ni uyarlamak isteyen Apple bu bilim kurgu filminin yayın haklarını almaya hazırlanıyor. Pek çok bilim kurgu filmine ilham niteliğinde olan Vakıf Serisi, film olmasının yanında bilim kurgu alanında en çok okunan roman serilerinden de bir tanesi.

Netflix hangi tarayıcıda daha iyi çalışıyor?





PAYLAŞ