Apple'dan heyecan verici satın alma - Haberler - indir.com

Apple'dan heyecan verici satın alma

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-14 20:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

2019’un son bulmasına az bir zaman kala şirketlerin yeni nesil cihazlarına dair ilk detayları ortaya çıkmaya başlıyor. Ancak teknoloji devi Apple şimdi ise bambaşka bir konudan gündeme geldi. Şirket yıl bitmeden önemli bir firmayı bünyesine dahil etti. İngiltere merkezli Spectral Edge, artık Apple’ın oldu. Apple tarafından geleceği olacağı düşünülen, şirketleri satın almaya devam ediyor. Bu firmalardan birisi de Specktral Edge oldu. Söz konusu bu şirket fotoğraf ve kamera tarafında özel sistemler geliştiriyor. 2014’de kurulan bu şirket, fotoğraf kalitesini artıran gerçek zamanlı özel algoritmalar geliştiriyor. Bu algoritmalar ise düşük fotoğrafçılığına yönelik katkı sağlıyor. Ayrıca şirketin geliştirmiş olduğu sistem ile kızılötesi fotoğraf çekilip, bu kare standart fotoğraf ile birleştiriliyor ve ortaya temiz bir sonuç çıkarılıyor.

Apple Önemli Bir Şirketi Satın Aldı

Apple Pro Display XDR Türkiye fiyatı bir araba parası!Apple Pro Display XDR Türkiye fiyatı bir araba parası!

Specktral Edge ile beraber iPhone cihazların yeni nesil kameralarında daha da geliştirilme olması bekleniyor. Apple tarafından böyle satın alımlar ile beraber geleceğe bir yatırım yapılıyor. Her geçen yıl telefon kameralarının gelişmeye devam ettiği bir dönemde iPhone 12 serisinin sadece performans değil kamera tarafında da öncü bir cihaz olması bekleniyor. Yeni yılda şirketin dört farklı iPhone modeli sunacağı ve 5G altyapısı ile geleceği düşünülüyor. Analist Ming-Chi Kuo’ya göre 5G’li yeni iPhone modellerinde fiyat artışı olabilir. 2019’da iPhone 11 modeli 699 dolar, iPhone 11 Pro ve Pro Max 999 dolar ile 1099 dolar fiyatlı satılıyordu.

Ancak yeni modellerin şuan için özellikler tarafında neler sunacağı belli olmuş değil. Modellerin 4G versiyonları da olursa bu noktada daha ucuz bir iPhone 12 serisini de görebiliriz. Muhtemel olarak iPhone 12 model serisinin tanıtımını Eylül ayında göreceğiz. Şuan için bilinenler bunlardan ibaret durumda.   


Apple, 24 ay taksit ile iPhone satışına başladı!Apple, 24 ay taksit ile iPhone satışına başladı!
Apple’dan yeni kulaklık: Powerbeats 4Apple’dan yeni kulaklık: Powerbeats 4

PAYLAŞ