Apple'dan Çin'e Özel Telefon Üretimi Başlıyor! - Haberler - indir.com

Apple'dan Çin'e Özel Telefon Üretimi Başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-01 16:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

ABD ile Çin arasında yaşanan gerginlik başta Huawei olmak üzere birçok markayı etkilemeye devam ediyor. Bu süreçte iPhone ekran üretimlerinin de etkilenebileceği söylentileri gündeme gelse de, Apple bu gerginliği yansıtmamak için farklı planlarını devreye sokuyor. Bu söz konusu yeni planlardan birisine göre ise Apple, Çin’e özel iPhone modeli üretebileceği konusu gündeme geldi. Apple’ın üst segment tarafından her yıl Çin’in önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Fakat ABD ile Huawei arasında yaşanan problemlerden ötürü Çin’deki kullanıcılarını bir süredir kaybetmeye devam ediyor. Durum böyle olunca ise Apple durumu toparlamak adına yeni hamleler atmaya devam ediyor.

Apple’dan Çin’e Özel iPhone Gelebilir

iPhone 11 Max Kendini GösterdiiPhone 11 Max Kendini Gösterdi

Raporlara göre Çin pazarı için Apple özel sürüm bir iPhone üzerinde çalışmaya başladı. Bu durumda şirketin mevcut kullanıcılarını diğer cihazlara geçiş yapma engellemesi ve Oppo, Vivo ve Huawei gibi yerel şirketleri tercih eden kullanıcılarını geri kazanması hedefleniyor. Bu söz konusu yeni modelin Eylül ayında diğer akıllı telefon modelleri ile beraber tanıtılması bekleniyor. Ancak raporlarda modelin nasıl bir farklılığa sahip olacağı henüz belirtilmiş değil. Diğer yandan XS ve XS Max modellerinin Çin pazarına giriş yaptığında pahalı karşılanmasına karşılık bu özel model serisinin daha uygun fiyatlı olması bekleniyor.

Ancak fiyatı uygun yapmak için cihazın Face ID gibi öne çıkan bazı özelliklerden vazgeçmesi gerekiyor. Bakalım Çin’e özel olacak bu yeni iPhone nasıl özelliklere sahip olacak göreceğiz.


Lightning Kablolar iPhone 11'de Kendini Tekrar GösterecekLightning Kablolar iPhone 11'de Kendini Tekrar Gösterecek
Opera'dan iPhone İçin Kripto Para Cüzdanlı Tarayıcı!Opera'dan iPhone İçin Kripto Para Cüzdanlı Tarayıcı!

PAYLAŞ