Apple yeni geliştirici beta sürümünü yayınladı! - Haberler - indir.com

Apple yeni geliştirici beta sürümünü yayınladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-02 09:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Güncellemeleri yayınlamaya hız kesmeden devam eden Apple, geliştiriciler için yeni macOS Catalina 10.5.5 ve tvOS 13.4.5 geliştirici beta sürümlerini yayınladı. Her iki beta sürümü ile birlikte işletim sistemlerinde iyileştirmeler gerçekleştirildi. 

ABD merkezli teknoloji firması Apple, kullanıcı deneyimini iyileştirmek, uygulamalarını ve işletim sistemlerini daha iyi bir hale getirebilmek için sürdürdüğü testlere hız kesmeden devam ediyor. Şirket, 6 gün önce yeni iOS sürümü yayınlamış olmasına rağmen iki işletimi için yeni geliştirici beta sürümünü paylaştı.

Apple koronavirüs için özel bir internet sayfası ve uygulama yayınladıApple koronavirüs için özel bir internet sayfası ve uygulama yayınladı

Apple, bugün macOS Catalina ve tvOS işletim sistemleri için yeni geliştirici beta sürümlerini yayınladı. macOS Catalina veya tvOS geliştiriciyseniz Apple'ın yayınlamış olduğu yeni beta sürümünü cihazlarınıza yükleyebilir ve gerekli testleri yapabilirsiniz. İşte Apple'ın yeni beta sürümlerinin sunduğu yenilikler. 

macOS Catalina 10.5.5 geliştirici betası

macos catalina

Bugün yayınlanan macOS Catalina 10.5.5 geliştirici betası, 19F53f sürüm numarası ile geliştiriciler tarafından indirilebilir hale geldi. Sürüm notlarında herhangi bir yenilik bulunmasa da bu beta sürümüyle işletim sisteminde var olan birçok hatanın giderildiği ve geliştirmeler yapıldığı bilgisi yer aldı.

tvOS 13.4.5 geliştirici betası

Apple'ın macOS Catalina 10.5.5 geliştirici betası ile yayınladığı bir diğer sürümü olan tvOS 13.4.5 geliştirici betası17L5533c sürüm numarasıyla geliştiricilerin erişimine sunuldu. macOS Catalina 10.5.5 sürümünde olduğu gibi tvOS 13.4.5 sürümünde de herhangi bir yenilik belirtilmemesine rağmen işletim sisteminde var olan hataların giderildiği ve geliştirmelerin yapıldığı aktarıldı.

Apple'ın bugün paylaşmış olduğu her iki işletim sistemi betasını da şirketin sunmuş olduğu sistem üzerinden indirilebilir ve cihazınıza yükleyebilirsiniz.


Apple Watch Series 6'nın kesinleşen özellikleriApple Watch Series 6'nın kesinleşen özellikleri

PAYLAŞ