Apple yeni 30W USB-C güç adaptörünü duyurdu - Haberler - indir.com

Apple yeni 30W USB-C güç adaptörünü duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-19 14:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Son zamanlarda Epic Games ile yaşadığı sorunlar ile uzun zamandır gündemden düşmeyen Apple, yeni bir 30W USB-C güç adaptörü çıkarttığını duyurdu. Daha önce MR2A2LL/A etiketine ve aynı güç kapasitesine sahip olan bir güç adaptörünü piyasaya süren teknoloji devi, bu adaptörü piyasadan çekmişti.

Apple yeni 30W USB-C güç adaptörü ile neyi hedefliyor?

Daha önce satışını ani bir şekilde sonlandırdığı bu adaptörü yenileyerek bir kez daha kullanıcıların hizmetine sunan Apple, bu seferki donanımın MY1W2AM/A etiketine sahip olduğunu açıkladı. İlk görünüşte eski adaptör ile yeni model adaptör arasında bir fark yokmuş gibi görünüyor.

Huawei'den yeni akıllı gözlük geliyorHuawei'den yeni akıllı gözlük geliyor

Bu iki adaptör modeli arasındaki temel farkın uyumluluk özelliğinde ortaya çıktığı ifade edildi. Ayrıca yeni adaptör eski adaptörden biraz daha kalın. Her iki adaptör de PD 2.0 altyapısını destekliyor. Her iki cihaz da 5V/3A, 9V/3A, 15V/2A ve 20V/1.5A akımları ile uyumlu bir şekilde çalışıyor.

Apple'ın ABD için hazırlanan ilgili satış sayfasında bu modelin satın alınabildiğini görüyoruz. 49 Dolar fiyat etiketine sahip olarak sunulan bu yeni adaptör, henüz Türkiye için hazırlanan Apple internet sayfasında mevcut değil. Bu model, Apple'ın en güncel ve en popüler ürünleri ile uyumlu bir şekilde çalışacak.

Raflardan beklenmedik bir şekilde indirilen eski adaptör miktar açısından daha az Apple ürünü ile uyumlu bir şekilde çalışıyordu. Apple, bu aksesuarın özellikle 13 inç MacBook Air Retina modeli ile kullanılmasını öneriyor. Elbette iPhone ve iPad Pro modelleri de bu adaptör sayesinde hayatına devam edebilecek.


Huawei Android güncellemeleri için yolun sonuna gelmiş olabilirHuawei Android güncellemeleri için yolun sonuna gelmiş olabilir

PAYLAŞ