Kendi fotoğraflarınızı ve resimlerinizi Apple Watch’ta duvar kağıdı olarak kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Duvar kağıdınız için tek bir fotoğraf ya da saatinize her dokunduğunuzda değişen bir fotoğraf albümünü arka planda ayarlayabilirsiniz. Bunun için rehberimizde yer alan adımları takip ederek, görsellerdeki anlatımlarla kolayca siz de işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Apple Watch duvar kağıdı nasıl değiştirilir?

Öncelikle, arka plan olarak istediğiniz fotoğrafları iPhone’unuzdan saatinize aktarmanız gerekiyor. Bunu yapmak için iPhone’unuzdaki Fotoğraflar uygulamasını açın. Kamera Rulonuza ve diğer albümlere göz atın. Saatinizde olmasını istediğiniz herhangi bir fotoğrafı açın ve favori olarak etiketlemek için kalp simgesine hafifçe dokunun. istediğiniz kadar fotoğrafı beğenebilir ve tümünü senkronize olarak saatinizde görebilirsiniz.

watch1

Ardından iPhone’unuzdan Sık Kullanılanlar albümüne dokunun. Bu albüm için Fotoğraflar ekranında, saatinize eklemek için “Ekle” ye dokunun. ardından bileğinizi kaldırın ve Apple Watch ekranının yeni eklenen sık kullanılan fotoğraf albümünüz olduğunu göreceksiniz.

watch2

Eğer saat yüzeyine hafifçe vurursanız ekranda albümdeki sonraki resim yer alacaktır. tek bir fotoğraf belirlemek istediğiniz durumlarda da klasörde tek bir fotoğraf bırakmanız yeterli olacaktır.

watch3

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir