Apple Music öğrencilere altı ay ücretsiz oluyor - Haberler - indir.com

Apple Music öğrencilere altı ay ücretsiz oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-17 16:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Apple Music, üniversite öğrencilerine müjdeli haberi verdi. Uzun süredir öğrencilere indirimli paket sunan platform, bu defa üç ay olan deneme süresini üniversite öğrencileri için altı aya çıkarıyor. Eğer bir öğrenci olduğunuzu sistemde doğrularsanız atlı ay boyunca hiçbir şekilde herhangi bir ücret ödemesi gerçekleştirmeden kullanabilirsiniz.

Apple Music öğrencilere altı ay ücretsiz oluyor

Spotify, Apple Music ve Deezer gibi platformlar dijital müzik servisini insanlara tanıtmak için üç yalık bir deneme süresi sağlıyor. Rakiplerine karşı önemli bir avantaj sağlayacak olan haber öğrencileri son derece mutlu etti. Eğer okulunuz Sheer ID ile doğrulanabiliyor, yani öğrenci olduğunuzu Apple'a kanıtlayabiliyor iseniz altı ay boyunca hiçbir ücret ödemesi yapmadan müzik dinleyebiliyorsunuz.

Apple, Fortnite'ı App Store'dan sildi!Apple, Fortnite'ı App Store'dan sildi!

Apple Music deneme sürümü kampanyası 31 Ekim’e kadar geçerli olacak.

Altı ay deneme süresinin sonunda Apple Music'in öğrenciler için sağlamış olduğu paketten fayda sağlayabileceksiniz. Normalde 13.99TL olan pakete hiçbir özellikten mahrum kalmadan 6.99TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Kampanyadan faydalanmak için Apple hesabınızı kullanarak platforma giriş yapmalısınız. Ardından öğrenci deneme paketini seçip öğrenci olduğunuzu Sheer ID aracılığı ile doğrulamanız gerekmekte. Bu aşamada okulunuzu seçip okulunuzun sistemine giriş yapmanız gerekebilir. Apple Music öğrenci olduğunuzu doğruladıktan sonra üniversite öğrencilerine özel deneme sürümünü almanıza izin verecek.

Apple Music uygulaması Android ve masaüstü üzerinde de kullanılabiliyor. Eğer bir iOS cihaza sahip değilseniz bu servisten mahrum kalmayacaksınız.


Apple Music abonelik nasıl iptal edilir?Apple Music abonelik nasıl iptal edilir?

PAYLAŞ