Apple, Geliştiricilere Toplamda 120 Milyar Dolar Ödemiş! - Haberler - indir.com

Apple, Geliştiricilere Toplamda 120 Milyar Dolar Ödemiş!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-29 15:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Uygulama geliştirme konusunda yıllardır büyük bir rekabet var. Çünkü bu işten ne kadar para kazanılacağı herkes tarafından görüldü ve büyük ilgi çekti. Apple'ın da yazılımcılara karşı büyük bir ilgisi olduğu da gözlerden kaçamadı. Hal böyle olunca kişiler Apple tarafına yazılım geliştirme konusunda çalıştılar. Şirkette bazı geliştiricilere ödemeler yaptı. Hatta bu ödemeler milyar dolarları buldu. 

Apple, Geliştiricilere Toplamda 120 Milyar Dolar Ödemiş!

Paylaşılan bazı istatistiklere bakıldığında şirket, 2008 yılında bu yana geliştiricilere toplamda 120 milyar dolarlık bir ödeme yaptığı görülüyor. Apple Girişimci Kampı'nın başmasından sonra programın açılış oturumu için 11 kadın tarafından oluşturulan uygulama geliştirme şirketi de memnuniyetle karşılandığı bir yıl olduğu belirtiliyor.

Apple otonom araç projesini rafa kaldırabilirApple otonom araç projesini rafa kaldırabilir

Şirketin kıdemli direktörü şu şekilde bir açıklama yaptı, "Geçmişte, küçük bir işletmeye başlamak, genellikle genel giderlere, envantere veya perakende satış alanına yatırım yapılmasını zorunlu kılıyordu. Bugün, bazı kodlama becerileri ve girişimcilik ruhu ile fırsat Dünyası açılıyor.

App Store, yeni dijital ana caddedir ve yaratıcı geliştiriciler küresel uygulama ekonomisinin en büyük potansiyelini kullanıyorlar. Bu programın Dünyadaki kadınlara kodlamayıiOS geliştirme topluluğuna katılmayı ve gelişen uygulama ekonomisini paylaşmalarını öğrenme konusunda ilham vermesini umuyoruz." sözlerine yer verdi.

Sizler Apple'ın uygulama geliştiricilerine 120 milyar dolar harcaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi haberimizin hemen altında bulunan yorumlar bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın!"


Apple'dan iPhone SE müjdesiApple'dan iPhone SE müjdesi
Apple'a Almanya'da yasak!Apple'a Almanya'da yasak!
Musish İle Apple Music'i Masaüstünüzde DinleyebileceksinizMusish İle Apple Music'i Masaüstünüzde Dinleyebileceksiniz

PAYLAŞ