Apple Card sahipleri aylık ödemeyle iPad ve Mac alabilecek - Haberler - indir.com

Apple Card sahipleri aylık ödemeyle iPad ve Mac alabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-08 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple’ın yurt dışında aktif olan ve henüz ülkemizde yer almayan popüler ödeme sistemi Apple Card ile alakalı gelişmeler devam ediyor. Artık bundan böyle Apple ürünlerini almak isteyen kullanıcılara Apple Card taksit imkanı sunulacak. Böylelikle ise çeşitli Apple ürünleri satın almak isteyen kullanıcılar sadece iPhone değil Mac ve iPad modellerine ulaşımları da Apple Card ile daha da kolay bir hale gelmiş olacak. Bloomberg tarafından ortaya çıkartılan yeni detaylı bilgilere göre Apple Card’ın taksit imkanı Mac, iPad ve AirPods gibi ürünler için de geçerli olacak. Herhangi bir vade farkı olmadan 12 aylık ödeme sistemi sunulacağı ifade ediliyor. Tüm iPad ve Mac modeller için geçerli olmak ile beraber Apple Pencil, iPad klavyesi ve Mac XDR Display monitör de dahil olmak üzere 12 taksit imkanı sunulacak.

Apple Card ile 12 ay taksit imkanı

Sürpriz yeni Apple Pencil sızıntısıSürpriz yeni Apple Pencil sızıntısı

Bunlar haricinde Apple TV ve HomePod almak isteyen kullanıcılar için de Apple Card taksit tutarı 6 ay ile sınırlandırılmış durumda. Söz konusu bu taksit seçeneklerinin Apple Wallet uygulaması üzerinden gerçekleştirilebileceği de açıklamalar arasında yer alıyor. Hatırlatacak olursak 2019 yılında Apple, iPhone modellerini Apple Card ile alacak kullanıcılara 24 ay taksit imkanı sunuyordu. Buna ek olarak ise yüzde 3 nakit iadesi yapılıyordu. Ancak şuan ise 24 ay olmasa bile 12 ay taksit seçeneği ile Apple ürünlerini taksitli olarak satın alma imkanı direkt bir şekilde sunulmuş oldu.

Bu yeni seçeneklerde ayrıca yüzde 3 nakit iade işleminin, iPhone satışlarındaki gibi devam edip etmeyeceği ise henüz bilinmiyor. Ancak konu hakkında ilerleyen günlerde daha detaylı bilgilerin gün yüzüne çıkması bekleniyor. Apple Card’ın ülkemize giriş yapıp yapmayacağı ise henüz bilinmiyor.


Apple’ın akıllı gözlük tasarımı beklentileri karşılayacakApple’ın akıllı gözlük tasarımı beklentileri karşılayacak
Huawei akıllı saat satışlarıyla Apple'a meydan okuyorHuawei akıllı saat satışlarıyla Apple'a meydan okuyor

PAYLAŞ