App Store küçük işletmeler için düşük komisyon oranlarını azalttı - Haberler - indir.com

App Store küçük işletmeler için düşük komisyon oranlarını azalttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-28 18:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz ay Küçük İşletme Programı’nı tanıtan Apple, bu programı beklenenden erken hayata geçirdi.

Bugüne dek uygulama geliştiricilerinden ayrım yapmadan yüzde 30 komisyon alan Apple, geçtiğimiz ay bu uygulamasında yeni bir düzenleme yapmıştı. Geçtiğimiz ay  her sene 1 milyon dolara kadar net gelir elde eden geliştiriciler için şirket App Store'un komisyon oranını % 15'e indiren Küçük İşletme Programı başlatacağını duyurdu. Bu programın önümüzdeki yıldan itibaren başlayacağı düşünülüyordu ki Apple Küçük İşletme Programı’nı bazı geliştiriciler için yıl bitmeden başlattı.

Apple'ın Titan Projesi: 2024 yılına kadar kendi kendini süren otomobil üretimini Next Level pil teknolojisi ile hedeflediğini söylüyor!Apple'ın Titan Projesi: 2024 yılına kadar kendi kendini süren otomobil üretimini Next Level pil teknolojisi ile hedeflediğini söylüyor!

Apple Küçük İşletme Programı'nı başlattı

Program hakkında Kasım ayında açıklama yapan şirket "Küçük işletmelerin küresel ekonomimizin bel kemiği olduğuna ve dünyadaki topluluklarda inovasyon ve fırsatların atan kalbi olduğuna inanıyoruz. 1 Ocak 2021'de piyasaya sürülecek sektör lideri yeni App Store Küçük İşletme Programı, yeniliği hızlandırmak ve küçük işletmenizi ileriye taşımak için tasarlandı. Programın ücretli uygulamalar ve uygulama içi satın alımlarda %15 oranında azaltılmış bir komisyon oranı var. Böylece işinize daha fazla kaynak yatırabilir ve müşterilerinizin sevdiği kaliteli uygulamaları geliştirmeye devam edebilirsiniz."  ifadelerine yer verilmişti.

Yeni Apple Glass'ın bir özelliği ortaya çıktı

Apple'ın bu açıklamasından sonra programı 2021 yılından önce programın başlatılması beklenmiyordu ki Mac uygulaması ImageFramer'ın geliştiricisi Jacob Gorban ve pek çok farklı geliştiricinin sosyal medya paylaştıkları görsellerden de anlaşılacağı üzere Apple'ın, Küçük İşletme Programı'nı başlattığı görüldü. Şirketin önümüzdeki sene programı daha fazla geliştiriciye sunması bekleniyor.  




Apple Watch, Apple TV, Apple Fitness için sorun giderilmesi için çalışmalar başladıApple Watch, Apple TV, Apple Fitness için sorun giderilmesi için çalışmalar başladı
Apple, Güvenlik Araştırma Cihazı Programı'nı başlattıApple, Güvenlik Araştırma Cihazı Programı'nı başlattı

PAYLAŞ