Apex Legends'in Mobil Versiyonu Geliyor - Haberler - indir.com

Apex Legends'in Mobil Versiyonu Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-08 15:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Battle Royal türünde geliştirilen Apex Legends oyunu, son zamanlarda geliştirilen en heyecan verici oyunlarından biridir. İlk çıktığı günden itibaren büyük kitleleri etkisi altına almayı başaran ve ciddi ölçüde oyuncuya sahip olan Apex Legends başarılı adımlar atmaya devam ediyor. Oyunun kısa süre içerisinde elde ettiği bu başarı ile geliştirici şirketi Electronic Arts'ı (EA) da mutlu etmiş gibi gözüküyor. Batlle Royal türünde, bu yıl Apex Legends'a ciddi rakipler de geldi. Buna rağmen mevcut kitlesini kaybetmeyen oyun adım adım genişlemeye devam ediyor. 

Çıktığı günden bugüne yılın çeyreğinde gerçekleşen sonuçları değerlendiren şirket, Apex Legends'ın elde ettiği başarıdan son derece memnun olduğunu belirtirken bununla beraber aynı zamanda gelecek zamanda ilerleyecekleri yol haritasından da söz etti. Geliştirici şirket Electronic Arts konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Apex Legends oyunu yakın zaman içerisinde mobil cihaz kullanıcıları ile de buluşacak. Şirket, söz konusu oyunun mobil cihazlarda da yerini alması ve bunun yanı sıra oyunun Çin pazarında da yerini alması için çalışmalara başlandığının bilgisini verdi. 

Apex Legends'a yeni güncelleme geliyorApex Legends'a yeni güncelleme geliyor

Apex Legends mobile gelmeye hazırlanıyor

Apex Legends oyununun mobil cihazlarda yer alama süreci hakkında elde edilen bilgiler oldukça kısıtlıdır. Fakat EA'in Apex Legends'ın en büyük rakipleri olarak görülen Fortnite ve PUBG gibi aynı türden olan oyunların gerisinde kalmamasını istediklerini açıkça ortaya koydu. Farklı stratejiler doğrultusunda hareket ediyor olsalar da Hem Fortnite hem de PUBG oyunları mobil cihazlarda da kullanıcıların karşısına çıkıyor. Hem mobilden hem de bilgisayarlardan oynanan bu heyecan verici aksiyon macera deneyimi yaşamaya hazır olun. Söz konusu bu oyunlar ile arenada yer alacak ve rakiplerinizi ortadan kaldırarak oyunun sonuna kadar hayatta kalmaya yönelik hareket edeceksiniz. 

Fortnite oyunu tüm platformlarda aynı deneyimi sunarken, PUBG oyununda oyuncular PUBG Mobile adlı başka bir versiyon ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz Aralık ayı itibariyle sunulan rakamlara baktığımızda, her iki Battel Royal türündeki oyunun 200 milyon civarında mobil oyuncu saysı mevcuttur. Her iki oyunda piyasaya girdiği günden beri ciddi oyuncu sayısına ulaşmayı başarmıştır. Apex Legends oyununun mobil cihazlara geleceği hakkında bilgiler geldi fakat ne zaman geleceği hakkında bir açıklama söz konusu değildir. Söz konusu bu heyecan verici oyunun mobil versiyonunda nasıl değişiklikler ile geleceği hakkında da kesin bir bilgi söz konusu değildir. Fakat EA'in esas ve öncelikli amacı oyunun ilk çıktığı günlerde yakaladığı başarıyı kaybetmeyip bu şekilde ilerleme kat etmektir. 

Apex Legends, şu günlerde mobil cihazlarda yerini almaya hazırlanırken, bir yandan da diğer versiyonunu güncelleyerek kullanıcılarına kusursuz bir oyun deneyimi yaşatmaya devam ediyor. Respawn tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda, yakın zamanda yayınlanacak olan güncellemelerde öncelik olarak içerik kalitesinin üst düzey olacağının altını çizdi. Şirket söz konusu güncellemeleri hızlı bir şekilde çıkarmanın ise ikinci planda değerlendireceğinin bilgisini verdi. Apex Legends ile yakın zaman içerisinde mobilde de vakit geçirebileceksiniz. 

 


Battle Royale Oyunların En Yenisi Apex Legends'e İlgi AzalıyorBattle Royale Oyunların En Yenisi Apex Legends'e İlgi Azalıyor

PAYLAŞ