Apex Legends'in 1. sezonu bugün başlıyor - Haberler - indir.com

Apex Legends'in 1. sezonu bugün başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-19 13:06:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Battle Royale piyasasının yükselen yıldızı olan Apex Legends için wid Frontier adlı yeni sezon yakında geliyor. EA kapsamında çalışan Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve ücretsiz olması ile Battle royale piyasasını domine eden Apex Legends Wild Frontier adlı ilk sezon için oyuncular büyük bir heyecan içerisine girdiler. Apex Legends’in bu ilk sezonu ülkemiz saati ile 20:00 ile beraber aktif olacak. Apex Legends Wild Frontier ile beraber oyuncular oyun için Apex Coins ile satın alımlar yapabilecekler. Bu noktada Battle Pass sistemi açılacak olan oyunda bu sayede oyuncular çok özel ödüllere ve erişimlere sahip olabilecekler. Wild Frontier Battle Pass yükseldiğiniz her seviye için Battle Pass seviyesini de arttırmanız ve kilidini açmanızı sağlayacak ve birçok ödül oyunculara sunulacak.

Apex Legends İçin İlk Sezon Başlıyor

Apex Legends, Rakipleri İle Arasındaki Oyuncu Farkını KapatıyorApex Legends, Rakipleri İle Arasındaki Oyuncu Farkını Kapatıyor

Battle Pass satın alındığı zaman Lifeline Revolutionary skin, Mirage Outlaw Skin ve Wrait Survivor Skin’e sahip olunabilecek. Sezon boyunca ise birçok eşsiz özel nesneler ve ödüller oyunculara dağıtılacak. Sezon sonuna kadar elde edilen her şey oyuncuların olurken, Apex Legends Sezon 1 oynayan herkes için yeni gelecek karakter ve skin ödülleri gibi içerikler de sunulacak. PUBG ve Fortnite karşısında yükselişini sürdüren Apex Legends, bakalım ilk sezonu ile beraber Battle Royale piyasasında nasıl bir çıkış yakalayacak göreceğiz.

20:00 ile beraber Apex Legends için sezonun başlayacağını belirtelim.  


İlgili uygulamalar
Apex Legends’te ilk: Güçlü silahlar nerflendi!Apex Legends’te ilk: Güçlü silahlar nerflendi!
Apex Legends E-Spor takımlarının cazibesi oldu!Apex Legends E-Spor takımlarının cazibesi oldu!

PAYLAŞ