Kullanıcıların anonim bir şekilde kullandığı ve birbiri hakkında mesajlar gönderdiği Anonimsin uygulaması, son dönemlerin en popüler uygulamaları arasında bulunuyor. Kişilerin üye dahi olmadan birbirine anonim bir şekilde mesaj göndermesi, bazı güvenlik sorunlarını akla getirse de çoğu kişi için tercih edilebilir bir yöntem. Bu açıdan Anonimsin uygulaması, şu anda pek çok kullanıcının tercih ettiği ve birbirine mesaj gönderdiği uygulama olarak dikkat çekiyor. 

Anonim Sosyal Ağ Uygulaması: Cloaq

Uygulama üzerinden mesajların okunmasını da kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamada gönderilmiş olan mesajların 24 saat içinde okunması gerekiyor. Eğer 24 saati geçerse, mesajlar kendine imha edeceği için kişilerin mesajları okuması da mümkün olmayacaktır.

2019 01 26 23 39 33 1548535181

Anonimsin uygulamasında gelen mesajları okuma işlemleri

Uygulama bildirimlerini aktif eden kullanıcılar, bir mesaj geldiğinde uygulama bildirimini görüntülenebiliyor. Böylece gelen mesajı kaçırmadan okuma şansı oluyor. Üstelik mesaj okumak isteyen kişiler gelen bildirime tıklayarak kolay bir şekilde mesajın içeriğine ulaşabiliyor. Fakat bildirimleri aktif etmeyen kullanıcılar, mesaj geldiğinden haberdar edilmeyeceği için mesajlara ulaşma konusunda sorun yaşayabilir. Bu tür durumlarda ise kişilerin sık sık uygulamaya giriş yapması gerekiyor. Uygulama açıldığında kullanıcılara gelen mesajlar için gerekli olan bildiri yeniden ekrana geliyor ve böylece bildiri üzerinden mesajı erişim mümkün olabiliyor. Kullanıcıların mesajları okuması adına uygulama dışında web sayfa seçeneği de olduğu unutulmamalı.

Yerli Anonim Sosyal Ağ Uygulaması: Masq 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir