Kullanıcıların birbirine mesaj gönderdiği, itiraflar aldığı özel bir uygulama olarak dikkat çeken Anonimsin kullanıcıların kolay bir şekilde dahil olabileceği bir sisteme sahip. Uygulamanın yüklenmesi ve ardından profil oluşturularak hesap oluşturulması Anonimsin uygulamasının kullanılması adına yeterli durumda. Fakat bu konuda yeterli bilginizin olmaması halinde aşağıda yer alan adımları takip etmeniz gerekir. Böylece herhangi bir sorun yaşamadan sizler de uygulamayı kullanabilir ve arkadaşlarınızdan mesaj almaya, mesajları okumaya başlayabilirsiniz. 

Anonim Sosyal Ağ Uygulaması: Cloaq 

Uygulamanın en önemli detaylarından bir tanesi kullanıcıların mesaj göndermek adına illa da profil açmasının zorunlu olmaması. bu bakımdan profil açmadı anda mesaj gönderebilirsiniz. fakat mesaj almak istediğinizde profili oluşturmanız zorunlu. bu nedenle uygulamadan tam anlamıyla yararlanmak için oturum açmanız en uygun bir çözüm olacaktır

Anonimsin uygulamasını yükleme

Anonimsin uygulamasını yüklemek istiyorsanız web sitemizdeki ilgili bölümden ya da telefonunuzdaki Google Play uygulama marketten uygulamanın en güncel sürümünü elde edebilirsiniz. İndirme bağlantıları sonrasında uygulama otomatik bir şekilde yüklenecektir ve bu sayede kullanıma hazır hale gelecektir. Yükleme işlemleri sonrasında kullanıcıların yapması gereken ilk işlem hesap oluşturmaktır.

Anonimsin hesap oluşturma

Uygulamaya erişim sağlığınızda ücretsiz hesap bölümünden yeni bir hesap oluşturmaya başlayabilirsiniz.

rr 1549543872

Burada herhangi bir ücret ödeme gibi bir durum söz konusu olmadığı gibi oluşturacağınız hesap ücretsiz olacaktır. Kişiler hesap oluştur bölümünde yer alan isim, soyisim, kullanıcı adı, e posta ve şifre gibi bilgileri girdikten sonra profilini oluşturma adına tüm işlemleri yerine getirmiş olacaktır. Hesap oluşturduktan sonra hesabınıza özel bir bağlantı oluşturulmaktadır.

2019 01 26 23 25 18 1548534343

Bu bağlantıyı istediğiniz yerde paylaşarak kişilerin size ulaşmasını ve Anonimsin uygulaması üzerinden mesaj göndermesini sağlayabilirsiniz. Uygulamanın yüklenmesi ve kurulum sonrasındaki hesap açma işlemleri görüldüğü üzere oldukça basittir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir