Bazıları için kart oyunları rahatlamanın en iyi yollarından birisidir. Boş vakitlerde, yolculuklarda ya da molalarda rahatlamak adına tercih edebileceğiniz bu oyunlar üstelik 2019 itibari ile çok daha renkli ve ilgi çekici.

2019 02 06 22 09 41 1549480193

Cin Rummy Plus

Zynga tarafından geliştirilen Gin Rummy Plus, dünyanın her yerinden oyuncularla birlikte oyun oynamanızı sağlıyor. Farklı oyunlarda daha fazla para kazanmak veya ilerleme elde etmek için uygulama içi satın alma gerekirken Gin Rummy Plus için böyle bir durum söz konusu değildir.

BlackJack 21

Eski bir profesyonel veya masada yeni bir amatör de olsanız BlackJack 21 heyecanını yaşayabilirsiniz. BlackJack 21 ile gerçek oyunculara karşı canlı oyunlar oynamak, size yeni stratejiler öğretecektir. Üstelik derece elde ederseniz oyundaki ödülleri de kazabilirsiniz. 

Blackjack 21 indir – Android – Blackjack 21 Oyunu 

2019 02 06 22 09 24 1549480168

PokerStars Texas Hold’em

Türkiye’de de bir dönem çok popüler durumda olan poker için alternatiflerden birisi olan PokerStars Texas Hold’em, farklı oyun modları ile seçenekler sunuyor. Turnuvalarda, hızlı Sit and Go oyunlarında yer alarak poker bilginizi sınayabilirsiniz.

https://youtube.com/watch?v=ZbJwSkP-I60

Cribbage With Grandpas

Cribbage With Grandpas önceki versiyonları ile birlikte mükemmel bir seri yakaladı. Çok oyunculu desteği olmamasına karşın farklı bir kart oyunu olarak Cribbage With Grandpas, dikkatinizi çekecektir.

2019 02 06 22 08 53 1549480136

Euchre

Euchre, yeni oyuncuların dahi öğrenme noktasında zorlanmadığı basit bir oyundur hızlı turlarda oynanır. Dört oyuncu, iki kişilik takımlarda yer alarak Euchre oynayabilir. Oyunun amacı ise masadaki tüm kartları kazanmak için en yüksek kartlarınızı birer birer ortaya atmak. Ücretli olmasına karşın Euchre Free versiyonu bulunmaktadır. 

Euchre Mobile indir – ücretsiz kart oyunu

The Elders Scrolls: Legends,

İlk bakışta The Elders Scrolls: Legends, Blizzard’ın kart dövüş oyunu Hearthstone ile benziyor gibi görünüyor. Bethesda, The Elders Scroll: Legends ile Hearthstone pazarının peşinden gitmek adına böyle bir adım atsa da The Elders Scrolls: Legends, bu alanda kendi farkını yaratmayı başardı. 

The Elder Scrolls: Legends – Heroes of Skyrim indir

Hearthstone Heroes of Warcraft

Hearthstone, bir fantezi dünyasında geçen kart tabanlı bir strateji oyunu. Büyü yapmak için kartları oynayabilir, savaşlar kazanmak için savaş sırasında köleler toplayabilirsiniz. 

Hearthstone indir – Android Uygulamaları – Android için Kart Oyunu

Magic: 2015

Kartları kullanarak savaşabildiğiniz Magic:2015, strateji tabanlı bir ticaret kart oyunudur. Büyük kartları kazanmak için beklemek istemiyorsanız, uygulama içi satın alma yoluyla güçlendirici paketleri satın alabilirsiniz. Yeni oyunculara başlangıçta her şey biraz karışık gelebilir. Ancak ilk girişteki öğretici ile tüm sistemi adım adım öğrenebilirsiniz. 

Magic 2015 indir – Android – Ücretsiz strateji kart oyunu

Ascension: Chronicle of the Godslayer

Savaşlarda kahramanlar kazanıp ve canavar kartları yenerek kartlar alabileceğiniz Ascension: Chronicle of the Godslayer, geçmişten gelen hikayesi ile dikkat çekici. Uygulama içi satın almalar da yine ilerlemenizi hızlı hale getiriyor.

Reigns: Her Majesty

Reigns, 2016’nın en iyi oyunlarından birisi olarak büyük bir yükseliş yaşadı. Google Play Indie Games yarışmasını dahi kazandı. Reigns: Her Majesty ile yeni bir versiyon olarak sunulan yeni oyun ise heyecanın kaldığı yerden devam etmesini sağlıyor. Kilise, insanlar, ordu ve kraliyet zenginliğini dengede tutarak yönetim sergileyeceğiniz oyunda, hakimiyetinizi sürdürmeniz gerekiyor.

Card Crawl

Card Crawl, dört farklı modda solitaire tarzı bir oyun sunuyor. Oyunlar genelde 2-3 dakika sürmektedir. Bu nedenle küçük molalarda dahi Card Crawl oynayabilirsiniz.

Exploding Kittens

Exploding Kittens, Rus Ruleti gibi oynuyor. Oyuncular Exploding Kittens resmini çizinceye kadar kart çekiyor. İki ila beş kişilik gruplar halinde oynanan oyunda arkadaşlarınızla ya da diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz. 

Windows’un En Vazgeçilmez Kart Oyunları

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir