Android 11'in herkese açık beta sürümünün yayım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Android 11'in herkese açık beta sürümünün yayım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-07 14:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Google geliştiridiği Android işletim sisteminin yeni sürümünün yayım tarihi açıklandı.  

Bir süredir sızıntılarla gündeme gelen Android 11 işletim sisteminin bu yılın Eylül ayında kullanıma sunulması bekleniyor. Özellikle Android 9 sürümüyle birlikte Android ekosistemini ciddi anlamda değiştiren Google her sene kullanıcı dostu güncellemeler sunmaya devam ediyor. Yeni sürümle de pek çok kullanışlı özelliği kullanıcıların hayatına kazandıracak olan şirket Android 11 işletim sisteminin herkese açık beta sürümünün 3 Haziran 2020 tarihinde yayımlanacağını duyurdu. 

Android 11 video çekme programları için sınır ortadan kalkacakAndroid 11 video çekme programları için sınır ortadan kalkacak

Bugüne kadar Android 11 işletim sisteminin sadece geliştiriciler için olan sürümünü yayımlayan ABD merkezli teknoloji devi istikrar sorunları nedeniyle ortalama bir akıllı telefon kullanıcısı için pek de uygun olmayan Android 11 Geliştirici Önizleme sürümlerini yayımlamıştı. Aslında Mayıs ayında Mountain View kampüsündeki Shoreline Amfitiyatrosu'nda Google’ın her sene düzenlediği Google I/O etkinliğinde duyurulacak olan Android 11 işletim sisteminin tanıtımı etkinliğin Corona virüsü nedeniyle ertelenmek zorunda kalması durumundan dolayı ertelenmişti. 

Android 11 geliştirici önizlemesi 2.1 güncellemesi yayınlandı

Etkinliği dijital ortama taşımaya karar veren arama motoru devi  Android 11 tanıtımında, tıpkı normal etkinlikte olduğu yeni işletim sistemiyle ilgili sunumlar, yeni özellikler, haber ve duyuruların olacağı bir lansman düzenleyecek. 3 Haziran Çarşamba günü yerel saatle 11:00'da başlayacak olan Android11 Beta lansmanı hakkında açıklama yapan şirket Google'ın Android ekibinin üyeleriyle soru-cevap etkinliğinin de düzenleneceğini de belirtti. 


Android 11 geliştirici sürümü çıktıAndroid 11 geliştirici sürümü çıktı
Android 11 hakkında bilinmesi gereken ve merak edilen her şeyAndroid 11 hakkında bilinmesi gereken ve merak edilen her şey

PAYLAŞ