Among Us karakterine benzeyen nugget 100 bin dolara satıldı - Haberler - indir.com

Among Us karakterine benzeyen nugget 100 bin dolara satıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-09 09:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz günlerde ilginç bir olay yaşandı ve McDonad’s menüsünden Among Us şekilli bir nugget çıktı. Sosyal medyada büyük ilgi gören bu nugget, e-Bay üzerinden açık artırma ile satışa sunuldu. Bunun neticesinde ise tek bir nugget, 100 bin dolar gibi bir fiyattan alıcı buldu. Bir süre öncenin popüler oyunu olan Among Us oyununun karakterlerine benzeyen bir nugget, e-bay sitesi üzerinden satışa çıktı. Bu nugget oldukça insan tarafından dikkat çekmişe benziyor ki, tam 100 bin dolara alıcı buldu. Sosyal medyada yoğun ilgi gören bu nugget, dudak uçuklatan bir fiyat ile alıcı buldu.

Bir nugget, 100 bin dolara satıldı

Samsung'dan AMOLED katlanabilir ekran geliyorSamsung'dan AMOLED katlanabilir ekran geliyor

e-Bay üzerinden satışa sunulan nugget, tam 97.997 dolara alıcı bulmayı başardı. Kargo ücreti ile beraber 100.000 dolar tutan bu nugget, muhtemel olarak dünyanın en pahalı nugget’ı olarak tarihe geçti. Satıcı Nugget’ın kargolama işlemi öncesinde özenle dondurulacağını ve bu sayede ise sahibine taze bir şekilde ulaşabileceğini söylüyor. Nugget satışa ilk çıktığında Among Us oyununun yapımcıları bu olayı Twitter üzerinden paylaşmıştı. Bu paylaşımda Nugget’a olan ilgiyi büyük oranda artırmış oldu. Among Us şekilli bu nugget mizah amaçlı üretilen Dogecoin’in tavan yapması ve internette içeriklerin NFT olarak milyonlarca dolara satılması gibi mizah ürününe dönüşmüş oldu.

100 bin dolarlık nugget’ın satılmasından daha ilginç olarak ise Nugget’ın haftaya 200 bin dolara da satılma ihtimali bulunuyor. Bakalım daha ne gibi ilginç satışlar olacak göreceğiz.  


Among Us PlayStation platformuna geliyor!Among Us PlayStation platformuna geliyor!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitch kanalı açtıİBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitch kanalı açtı

PAYLAŞ