Amazon'dan gıda ürünlerine ramazan indirimi - Haberler - indir.com

Amazon'dan gıda ürünlerine ramazan indirimi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-21 13:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Amazon.com.tr'de başlayan yeni kampanya oldukça dikkat çekti. Kampanya dahilinde 100 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL indirim kodu kullanılabiliyor.

E-ticarette Türkiye’deki payını giderek arttıran Amazon, kampanyalarıyla da dikkat çekiyor. Yeni yayınlanan kampanya Ramazan ayında alışveriş yapmak isteyenlere 20 TL fırsat sunuyor. Amazon Türkiye üzerinden daha önce de başlatılan ve 18 Nisan itibariyle sona erdirilen kampanyayı yeniden aktif hale getiren şirket, yeniden ilgi gördü.

Zoom Phone uygulamasının yeni hali yayınlandı!Zoom Phone uygulamasının yeni hali yayınlandı!

İndirim kuponunun kullanılması yeterli

100 TL ve üzeri gıda alışverişleriyle sınırlı olan kampanyada 100 TL’yi aşan sepetler için indirim kodunun kullanılması yeterli. Gıda ürünlerinde 20 TL indirim kodu ise RAMAZAN2. Seçili ürünlerde geçerli olan indirimlerde, kampanya sayfasında tüm ürünleri listelemek mümkün.

İlk kampanyadan yararlanan kişilerin de yararlanabilmesi adına indirim kodunu değiştiren Amazon Türkiye,  böylece isteyen herkesin bu fırsattan yararlanmasını sağlıyor. Gıda ürünlerinde 100 TL ve üzeri alışverişlerdeki 20 TL indirim kodunda son tarih 25 Nisan. Ramazan kampanyasındaki indirim kuponu 25 Nisan’a kadar her hesap başına bir kez kullanılabilecek.


Android 12, kullanılmayan uygulama verilerini silecekAndroid 12, kullanılmayan uygulama verilerini silecek

PAYLAŞ