Amazon, resmen Türkiye'ye giriş yaptı! - Haberler - indir.com

Amazon, resmen Türkiye'ye giriş yaptı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-19 08:46:18
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Uzun zamandır beklediğimiz e-ticaret devi Amazon, Türkiye'de nihayet açıldı. Türkiye'deki teknoloji tutkunları tarafından sıkça kullanılan bu e-ticaret devi Amazon, bundan böyle Türkiye'deki hizmet verecek. Amazon.com.tr adresine giriş kişiler uzun bir mesajla karşılaşıyor ve daha sonra Amazon üzerinden alışveriş yapabiliyor. 

Amazon, resmen Türkiye'ye giriş yaptı!

"Amazon.com’un kurulduğu 1995 yılından bu yana Türkiye’deki yüz binlerce müşterimiz, dünyanın dört bir yanındaki Amazon mağazalarından milyonlarca ürün sipariş etti. Bugün Türkiye’deki müşterilerimizin Amazon alışveriş deneyimlerini zenginleştirecek olan Amazon.com.tr’nin açıldığını duyurmanın gururunu yaşıyoruz.” Amazon.com.tr adresine giriş yaptığımızda Amazon Echo ve Kindle gibi Amazon'a ait ürünler karşımıza çıkıyor. Dünyanın dört bir yanındaki Amazon mağazalarından milyonlarca ürün sipariş edilmiş durumda. Türkiye'deki müşterilerine bugün alışveriş deneyimlerini zenginleştirecek. Amazon Türkiye adresine ulaşmak için: www.amazon.com.tr

Amazon Go'ya Rakip Bir Teknoloji GeliyorAmazon Go'ya Rakip Bir Teknoloji Geliyor

Amazon.com.tr'nin açıldığını duyurmaktan büyük zevk aldıklarını söyleyen ekip artık ülkemizde de faaliyet gösterecek. Toplamda şuan 68 adet ürünü satın almak mümkün. Açılış sayfasında ise ülkemize özel fırsatlar yer alıyor. Açılış sayfasında yer alan açıklama ise şöyle:

"Değerli Müşterimiz,

Amazon.com'un kurulduğu 1995 yılından bu yana, Türkiye'deki yüz binlerce müşterimiz, dünyanın dört bir yanındaki Amazon mağazalarından milyonlarca ürün sipariş etti. Bugün, Türkiye'deki müşterilerimizin Amazon alışveriş deneyimlerini zenginleştirecek olan Amazon.com.tr'nin açıldığını duyurmanın gururunu yaşıyoruz. Binden fazla yerli satıçımız ile içerisinde kitap, ev ürünleri ve elektronik ürünlerin de bulunduğu 15 farklı kategoriden milyonlarca ürünü, rekabetçi f'iyat, güvenilir teslimat ve kaliteli müşteri hizmetleriyle sizlere sunacağımız için çok heyecanlıyız. Henüz Türkiye'deki yolculuğumuzun başındayız. Siz müşterilerimizin yüksek beklentilerini karşılayabilmek için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Daha yeni başlıyoruz. Önümüzdeki aylar ve yıllar içerisinde, mağazamıza yeni kategoriler eklemek ve her geçen gün ürün yelpazemizi genişletmek için daha da çok çalışacağız.

Sizlerin memnuniyetini artırmak için yeni hizmetler hayata geçireceğiz ve ürünlerinizi daha kolay ve hızlı teslim almanızı sağlayacağız. Bu sayede, sizlerin güvenini kazanacağımızı ve Amazon.comtr'nin en sevdiğiniz mağazalardan birine dönüşeceğini umuyoruz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için canla başla çalışan harika bir ekibimiz var. Ekip arkadaşlarımızdan birkaçını sizlerle tanıştırmak için bir Video hazırladık. Amazon.com." artık hazır ve bir an önce sizlere hizmet verebilmek için sabırsızlanıyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Amazon Türkiye Ekibi"

 

 


İlgili uygulamalar
 Amazon'un yapay zekası Alexa, ürkütücü söylemlerde bulundu Amazon'un yapay zekası Alexa, ürkütücü söylemlerde bulundu
Amazon'a şok suçlama!Amazon'a şok suçlama!
Amazon'un yükselişi durdurulamıyor!Amazon'un yükselişi durdurulamıyor!

PAYLAŞ