AirPods Pro Türkiye’de satılmaya başlandı - Haberler - indir.com

AirPods Pro Türkiye’de satılmaya başlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-15 15:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın uzun bir süre sonra beklenen kulaklık modeli AirPods Pro tanıtılmıştı. Tanıtım ile beraber cihaza dair tüm özellikler belli olurken, Türkiye fiyatı da tanıtım ile beraber belli olmuştu. Türkiye’de Apple Store sitesinde “Yakında sizlerle“ ibaresi bulunuyordu. Bir süre bekleyişin ardından AirPods Pro Türkiye’de satışa çıkmaya hazırlanıyor. Apple’ın en yeni ve normal AirPods modeline göre daha gelişmiş ve üst seviye özelliklere sahip olan modeli AirPods Pro için beklenen tarih belli oldu. Tüm dünyada satıca çıkan model bugünden itibaren Türkiye’deki Apple Store mağazası üzerinden satın alınabilecek.

AirPods Pro Satışa Çıkıyor

AirPods Pro ay sonunda mı geliyor?AirPods Pro ay sonunda mı geliyor?

Apple’ın bu yeni kulaklığı sahip olduğu teknolojisi ile dikkat çekiyor. Türkiye’de 1899 TL fiyat etiketi ile satışta olacak olan bu modelin, normal cihaza göre en büyük farkı ise aktif gürültü engelleyici özelliğe sahip olarak gelmesi oluyor. Bu sayede dışarıdan gelen sesler karşıt sesler ile engelleniyor. Daha iyi bir müzik deneyimi sunacak olan bu modelde kullanıcı dilerse aktif gürültü engelleyicisini kapatıp açabilecek. Şeffaf moda geçiş yaptıkları zaman ise dışarıdan gelen sesleri duymak mümkün olacak.

AirPods Pro’yu sevdiren bir diğer önemli özellik ise 3 farklı kulaklık ucunun bulunması olacak. Kullanıcılar istedikleri zaman kulaklarına uygun olan ucu takabilecek ve bu sayede daha rahat bir deneyim yaşamış olacaklar. Kulaklık uçları pasif olarak da gürültü engellemeye olanak sağlayacaklar. AirPods Pro modeli suya ve tere karşı dayanıklı yapısı ile dikkat çekiyor.  


AirPods Pro 8 farklı seçeneğiyle gelmeye hazırlanıyorAirPods Pro 8 farklı seçeneğiyle gelmeye hazırlanıyor
Yeni tasarımıyla tanıtılan AirPods Pro özellikleri ve fiyatıYeni tasarımıyla tanıtılan AirPods Pro özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ