AirPods ile rekabet etmeye hazırlanan JBL TUNE 220 TWS Türkiye'de - Haberler - indir.com

AirPods ile rekabet etmeye hazırlanan JBL TUNE 220 TWS Türkiye'de

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-10 18:35:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

JBL TUNE 220 TWS, farklı renk seçenekleri ve tasarımı ile beraber Apple AirPods ürünlerine rakip oldu. Söz konusu bu kablosuz kulaklık modeli ülkemizde de satışa sunulmaya başlandı. JBL TUNE 220 TWS tasarımı ve donanımsal özellikleri ile Apple AirPods adlı ürünler karşısında kablosuz kulaklı modeli 220 RWS henüz CES 2020 fuarı sona ermeden önce ülkemizde de satışa sunuldu. 

JBL TUNE 220TWS özellikleri ve fiyatı

JBL TUNE 220 TWS adlı gerçek kablosuz kulaklık modelleri sade bir tasarıma sahip olup bununla beraber farklı renk seçenekleri ile de tüketicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Kablosuz kulaklıklar bildiğiniz üzere farklı alanlarda en çok kullanılan ürünler arasında yer alıyor. Kullanıcıların beğenilerini kazanan ses kalitesi ile karşımıza çıkan JBL TUNE 220 TWS adlı ürün fiyat tarafında biraz rekabetçi olacak gibi görülüyor.

Ürün tek bir şarj ile beraber 3 saate kadar kullanım sunarken aynı zamanda bu kablosuz kulaklık, şarj olabilen kılıfı da içinde olarak bu süreyi 16 saat boyunca daha uzatabiliyor. JBL TUNE 220 TWS adlı kablosuz kulaklığın fiyatı ise 800 TL ile 900 TL arasında değişiyor. 

Suya dayanıklı yapısı ve sesli asistanlara erişim imkanı da sunan JBL TUNE 220 TWS, henüz satışa sunulmadı fakat muhtemelen 1100 TL - 1200 TL fiyatlar arasında etikete sahip olacak. Yoğun tempolu yaşamınız içerisinde ya da spor hayatınızda kullanım kolaylığı sunan kablosuz kulaklıklar her geçen gün daha da gelişen teknoloji ile karşımıza çıkıyor. 

 





PAYLAŞ