Adobe Photoshop Apple M1 resmen yayınlandı - Haberler - indir.com

Adobe Photoshop Apple M1 resmen yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-15 23:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Uygulama

Adobe Photoshop için Apple M1 için yeni versiyon yayınlandı.

Adobe Photoshop, Apple tarafından geliştirilen M1 çipi için destek sağlanamazken konuyla ilgili beklenen haber duyuruldu. Adobe tarafından yapılan açıklama ile birlikte Apple M1 kullanıcıları için yeniliğin getirildiği ifade edildi.

Adobe Photoshop alternatifi mobil uygulamalarAdobe Photoshop alternatifi mobil uygulamalar

Yeni güncelleme ile Adobe Photoshop Apple M1 uyumluluğu başladı

Adobe Photoshop için Apple M1 uyumluluğu getirilen yeni versiyon aynı zamanda ciddi bir performans artışı da sağlayacak. Konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada ve x86 sürümüne göre yüzde 50’ye yakın bir performans artışı elde edilecek. Mevcut güncelleme Apple M1 kullanan Mac, iMac, MacBook ve Mac modellerini kapsıyor.

M1 yongası için yapılan bu geliştirme, uzun zamandan beri beklendiği gibi Adobe’nin eleştiriler almasına da neden oluyordu. Yeni yongayı kullanan kullanıcıların hepsi, stabil bir şekilde Adobe Photoshop kullanamazken sürecin uzadığı yeni güncelleme, aylar sonra gelebildi. Kasım ayında ilk olarak Beta testlerinin başladığı Apple M1 yongası güncellemesi, yeni yonganın tüm gücünün kullanılmasını sağlıyor. Yeni güncellemeyi alarak kullanmaya başlayan kullanıcılar dosya kaydetmeden filtre uygulamaya kadar zorluk yaşadığı tüm işlemlerde kolaylık yaşayacak ve performans artışı sayesinde bekleme süreleri artık ortadan kalkacak. Yeni güncelleme performans artışı olsa da arkadaş davet etme ve senkronizasyon ayarlama gibi detaylar için herhangi bir açıklama yapılmadı. Güncelleme ile ilgili tüm detaylar, kullanım ile birlikte netlik kazanacak.


İlgili uygulamalar
Adobe Photoshop alternatifi PC uygulamalarıAdobe Photoshop alternatifi PC uygulamaları

PAYLAŞ