Yurt dışında alışverişlerde kullandığınız birçok bilindik Aliexpress, Banggood, ve Gearbest gibisitelerin yanında farklı alışveriş siteleri de var. Bugün bilinmeyen 5 alışveriş sitesini sizlerle paylaşacağım.

Pek Bilinmeyen 5 Güvenilir Yurtdışı Alışveriş Sitesi!

1- Newegg

Yakın zamanda Türkiye’ye kargo göndermeye başlayan Newegg, çoğunlukta bilgisayar parçaları satıyor. Konsepr olarak Amazon’a benzeyeyn Newegg, liste içerisinde Amerika merkezli tek alışveriş sitesi olarak karşımıza çıkıyor. Siteden talep edilen ürünler Amerika deposundan gönderiliyor. Buradan vereceğiniz bir siparişin kargo ücreti ortalama 100 TL oluyor.  

2- cafago.com

Yurt dışından alışveriş yapan birçok vatandaşımızın bilmediği site arasında Cafago’da yer almakta. Arayüz açısından Gearbest’e benzeyen Cafago, sitede belirlediği fiyatlarla göz önüne geliyor. Türkiye’ye sipariş gönderen site, TL formatında listeleme yapıyor.

3- Tomtop

Listemizin ilk iki alışveriş sitesine oranla daha çok bilindik olan Tomtop, sadece teknoloji ürünleri satatn bir alışveriş sitesi. Flash deal ürünleri üzerinde yaptığı indirimlerle gündeme gelen site, drone ve tabletlerde ciddi birindirim yapıyor. Ortalamam teslimat süresi 14 ile 30 gün arasında değişen bu sitenin kargo ücreti üründen ürüne değişiklik gösterebiliyor.

4- Focalprice

Focalprice’de tıpkı Tomtop gibi teknoloji ürünleri satan alışveriş sitesi. Müşterilerinin güvenini kazanmak isteyen bu site, garanti konusunda çok hassas davranıyor ve 3 ile 6 ay arasında iade ya da birebir değişim yapabiliyor.

5- Dinodirect

Bu site Çin’in en eski alışveriş sitesi olma özelliği taşıyan ama çok fazla bilinmeyen siteler arasında. Ne alırsan 1 TL slagonuyla  karşımıza çıkan Çinli iste. Tüm kategorilerde ürün satan bu site, fiyat bazında ciddi kampanyalar yapıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir