9.1 iptal Nokia katlanabilir telefon pazarına girecek! - Haberler - indir.com

9.1 iptal Nokia katlanabilir telefon pazarına girecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-28 19:02:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarında 2019 yılında sakin bir dönem geçiren üretici şirket Nokia, 2020 yılı için beklentiler yükselmiş durumda. HDM Global adı altında piyasada modellerini sunmaya devam eden Nokia, 2019’un ikinci yarısında hiç gündeme gelmedi ve sessizliğini korudu. Uzun bir süredir dikkat çekici bir akıllı telefon modeli pazara sunmayan şirket, kaynaklardan gelen yeni bilgilere göre bir katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Pazarın en dikkat çekici ve önemli durumlarından olan katlanabilir cihazlar arasına Nokia’da dahil olacak gibi duruyor. Şirketin ilk katlanabilir modeli hakkında henüz çok bir bilgi yer almazken, bu telefonun 2020 sonunda ve 2021 yılının başında piyasada olması bekleniyor.

Nokia 2020’de katlanabilir modelini sunabilir

Pil ömrü ile dikkat çeken Nokia 2.3 özellikleriPil ömrü ile dikkat çeken Nokia 2.3 özellikleri

Nokia’nın sahip olması beklenen yeni katlanabilir yapıya sahip akıllı telefon modelinin tıpkı Motorola Razr veya Samsung Galaxy Z Flip modeli gibi dikey katlanabilir bir yapıda olması bekleniyor. Şuan için henüz detay yer almayan cihazın önümüzdeki dönemler ile beraber daha fazla detaylanması bekleniyor. Şirketin sadece katlanabilir akıllı telefon modeli değil amiral gemisi cihazları da yakın zamanda geliyor. Oldukça iddialı olan Nokia 9 PureView modeli büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Bu modelin yenilenmiş hali ise Nokia 9.2 yakın zamanda geliyor.

Cihaz için yaşanan ertelemeler sonrasında sonbahar döneminde tanıtılması bekleniyor. Daha erkende gelebileceği beklenen bu cihazda ise Snapdragon 865 işlemcisini göreceğiz. Yine beşli bir kamera sistemine sahip olması beklenen bu model ayrıca 5G teknolojisine de sahip olacak. Bu model oldukça ince çerçevelere sahip olacakken ön tarafta 48 megapiksellik bir kamera bulunması bekleniyor. Nokia 9.2 PureView modelinin yüksek bir ihtimalle 24 Şubat tarihinde başlayacak ve 27 Şubat tarihinde bitecek olan MWC2020 teknoloji etkinliği ile beraber gelmesi bekleniyor.


Süper ekonomik fiyatlı Nokia C1 tanıtıldıSüper ekonomik fiyatlı Nokia C1 tanıtıldı
Uygun fiyatlı Nokia 1.3'ün özellikleri netleşiyorUygun fiyatlı Nokia 1.3'ün özellikleri netleşiyor

PAYLAŞ