2020'nin en çok indirilen mobil oyunları açıklandı - Haberler - indir.com

2020'nin en çok indirilen mobil oyunları açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-18 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

geçtiğimiz ay içerisinde dünya genelinde en çok indirilen mobil oyunlar listesi açıklandı. Akıllı cep telefonlara en çok indirilen 10 mobil oyun arasında 3 yeni isim daha katıldı. En çok indirilen diğer mobil oyunlar ise geçtiğimiz ay ki ile aynıdır. 

Her ay birçok alanda elde ettiği verileri bir araya getirerek bir grafik halinde takipçilere sunan Sensor Tower, bugün içerisinde aralık 2020 yılında en çok indirilen mobil oyunlar listesini sundu. Söz konusu bu liste, toplamda en çok indirilen oyunların yanı sıra App Store ve Google Play özelinde de bir sıralama söz konusudur. 

Sensor Tower tarafından hazırlanan ve paylaşılan listeye göre geçtiğimiz ay boyunca App Store'da en çok indirilen mobil oyun Call of Duty: Mobile oldu. Güncel listenin ikinci sırasında ise Among Us vardır ve mağazadaki üç mobil oyun ilk kez ilk kez ilk 10'a girmeyi başardı. Google Play'de en çok indirilen mobil oyun ise Among Us oldu ve bu dört oyun ilk kez ilk 10 arasına adını yazdırdı. 

Aralık 2020'de en çok indirilen mobil oyunlar

Tiles Hop

Amanotes tarafından geliştirilen Tiles Hop, platformda yer alan bir topu tutarak veya sürükleyerek zıplamasını sağladığınız bir oyundur. Burada istediğiniz şarkı size eşlik edecek, ritme göre hareket etmeli ve eğlenceli dakikaların keyfini çıkarmalısınız. 

Subway Surfers

2012 yılı içerisinde çıkan ve oyuncuların beğenisini kazanan Subway Surfers, 9 yıl boyunca bir görevliden kaçışı konu ediyor. Bu ayın en çok indirilen oyunları arasında yer alarak listeye adını yazdıranlar arasında bu oyunda vardır. 

Imposter Solo Kill

Among Us'ın popüler olarak sık sık adından söz ettirmesi ile beraber birçok Among Us benzeri oyun uygulama mağazalarında yerini aldı. Bu oyunlardan biri de  Imposter Solo Kill ise Among Us temasına ve karakterlerine sahip olsa da üç boyutlu bir şekilde tasarlanan grafikler oyunu çok daha kaliteli yapar. Oyun, ilk 10 içine giren yeni isimlerden birisi.

Call of Duty: Mobile

Mobil battle-royale oyunlarına karşılık zorlayıcı bir rakip olarak geliştirilen Call of Duty: Mobile, bir battle-royale oyunu haricinde tüm rakiplerini geride bırakmayı başardı. Oyun, geçtiğimiz aya göre ilk 10 için daha üst sıralara adını yazdırdı. 

Garena Free Fire

İşte Call of Duty: Mobile'a yenik düşmeyen battle royal tarzında bir oyun. Garena Free Fire, Call of Duty'nin karşısında duran başarılı yapımlardan biridir. Fakat popüler oyun, bu ay sıralamada geriledi.

Shortcut Run

Hiperbasit oyunlar arasında yer alan ve oyun dünyasının başarılı isimlerinden VOODOO tarafından yayınlanan Shortcut Run, geçtiğimiz aya oranla sıralamada alt sıralara yerleşti

Roof Rails

VOODOO tarafından geliştirilen bir yapım ise Roof Rails, bu ay en çok indirilen ilk 10 oyun arasına girmeyi başardı ve bu girişini 4. sıradan yaptı.

Sushi Roll 3D

Suşi yaparak ilerlemeye çalıştığınız bir diğer hiperbasit oyunlardan Sushi Roll 3D, listeye adını yazdırmayı başaran yeni oyunlardan biri oldu. 

Join Clash 3D

Hiperbasit kategorisinde yer alan oyunlardan Join Clash 3D, popülerliğini zor bir şekilde kaybedeceğe benzeyen oyunların başında geliyor. Geçtiğimiz aya göre oyun listede üst sıralara yerleşti.

Among Us

Hızlı bir yükselişe geçerek popülerliği elde eden Among Us, bu ay da listenin başındaki yerini korumaya devam etti.

 





PAYLAŞ