2019'un en çok izlenen Youtube videoları ve kanalları açıklandı - Haberler - indir.com

2019'un en çok izlenen Youtube videoları ve kanalları açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-06 11:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

YouTube, 2010 yılından itibaren aralıksız olarak paylaştığı yılın özeti videosu Rewind'ı yayınlamadan önce 2019'a dair istatistikleri açıkladı. Her yıl düzenli olarak yayınlanan ve adeta gelenek haline gelen Rewind videosunu ise yarın yayınlayacağını duyurdu.

YouTube 2010 senesinden itibaren yayınlamaya başladığı, yılın en çok izlenen videolarından oluşan yılın özeti "Rewind" videosunu paylaşıyor. Ünlü video ağı, bu yılın Rewind videosunu henüz yayınlamadı. Videodan önce, 2019 yılının istatistikleri yayınlandı. 

Dünyada en çok abonesi olan 26 YouTuber’ıDünyada en çok abonesi olan 26 YouTuber’ı

2019 yılı içerisinde YouTube'nin en fazla izlenen kanalı PewDiePie ismini kullanan Felix Kjellberg isimli YouTuber'ın kanalı oldu. PewDiePie Youtube kanalının abone sayısı 100 milyonu geçmiş durumda. Güzellik videoları çeken vlogger James Charles da en çok izlenen güzellik videoları listesinin üst sıralarında yer alıyor. 

YouTube 2019

2019 yılında Minecraft, en yakın rakipleri olan Fortnite ve GTA’yı geçerek YouTube’da en fazla takip edilen oyun oldu. Lil Nas X’in Old Town Road şarkısı ABD’de en fazla izlenen müzik videosu olurken, Shawn Mendes ve Camila Cabello’nun Señorita şarkısının videosu, dünyada en fazla izlenen müzik videosu olarak kayıtlara geçti.

YouTube'nin geçtiğimiz yıl yayınladığı 2018 Rewind videosu, en çok izleme oranına sahip olan bazı YouTuber’lar videoya dahil edilmediği gerekçesi ile ağır eleştiri yağmuruna tutulmuştu. 

YouTube’un 2019 yılı için paylaştığı istatistikler, YouTube’da bir kariyere başlamak için geç olduğunu düşünenlere bir umut da aşılıyor. YouTube, 2019’da ilk defa içerik kanal açarak içerik paylaşımına başlayan ve 2019 içinde büyük bir abone kitlesine ulaşanları da istatistiklerinde sıralıyor. Brezilyalı YouTube kanalı LOUD, 2019 yılında ilk içeriğini paylaşmış olmasına rağmen şu anda 3.8 milyon takipçiye ulaşmış durumda. 

YouTube, Rewind 2019 videosunu yarın paylaşacağını duyurdu. YouTube'un 2019 yılını özetleyecek olan Rewind 2019'u, geçtiğimiz yıl yaşanan hayal kırıklığından sonra daha da büyük bir merak oluşturmuş durumda.


YouTuberlar 1 milyon izlenme başına kaç para kazanıyor?YouTuberlar 1 milyon izlenme başına kaç para kazanıyor?

PAYLAŞ