2019'daki en çok dislike alan Youtube videoları - Haberler - indir.com

2019'daki en çok dislike alan Youtube videoları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-12 08:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Her yıl geleneksel olarak yılı özetlemek adına hazırlanan YouTube Rewind videosu bu yılda geleneği bozmayarak takipçilerini eğlendirdi.  2019 yılının son günleri yaklaşırken Youtube, bu yılda geleneği bozmayarak yayınladığı Rewind videosu ile oldukça beğeni topladı. YouTube'un hazırladığı videoda yılın en çok dislike alan videoları arasında Türkiye'den de bir video yer alıyor. Dünyanın en çok çevrimiçi video seyretme platformu olan YouTube, her yıl içerisinde yılın özetini yapmak adına Rewind adlı video hazırlıyor. Söz konusu bu video yıl içerisinde platforma yüklenen ve en çok dikkat çeken videolardan kısa kesitler içeriyor. Fakat şöyle bir durum var ki YouTube 2018 ve 2019 yılında bu işi pek de beklendiği gibi yürütemedi. Hatta şöyle ki 2018 yılında hazırlanan Rewind videosu YouTube tarihinin en beğenilmeyen videosu olarak değerlendirildi. Konu ile ilgili elde edilen bilgilere baktığımızda 2019 yılı içinde hazırlanan video 2018 yılında hazırlanan videonun kaderini paylaşacak gibi gözüküyor. 

Popüler içerik platformu YouTube'un geçtiğimiz yıl içerisinde hazırladığı Rewind videosu, kullanıcılar tarafından oldukça eleştiri topladı. Bunun sebebi ise platformun 2018 yılının en sevilen videolarını göz ardı etmiş olmasıdır. Bu sebeple de video izleyiciler tarafından tepki topladı. Yaşanan bu olayın ardından YouTube bu durumu değiştirmek adına Rewind videosunı hazırlayan ekibi değiştirerek yeniliğe gitti. Yeni ekip tarafından hazırlanan bu yılki Rewind videosu için YouTube oldukça umutluydu fakat beklenen etkiyi yaratmış gibi gözükmüyor. 

YouTube Rewind 2017 Video Listesi AçıklandıYouTube Rewind 2017 Video Listesi Açıklandı

Rewind 2019 beklentileri karşılamadı

YouTube şirkerinin 2019 yılım için hazırladığı Rewind videosu, platformun en beğenilmeyen ve eleştiri toplayan videoları arasına girdi. İzleyiciler, YouTube'un yılın en beğenilen videoları şeklinde hazırladığı Rewind videosunu başarısız olarak değerlendirdiler. Söz konusu bu video yayınlanalı sadece bir hafta oldu fakat yaklaşık 7 milyon kullanıcı Rewind 2019 videosunu yetersiz buldu. Öyle ki video dislike almaya devam ederse YouTube'un en beğenilmeyen videosu olmaya adım adım yaklaşıyor gibi gözüküyor. 

Rewind  2019, bu yılın en beğenilmeyen videosu olabilir

YouTube'un 2019 yılı için hazırladığı videonun yayınlanmasından sadece bir hafta geçmesine rağmen söz konusu video hızla dislike alarak yılın en beğenilmeyen videoları arasında yer almaya adım adım ilerliyor. Konu ile ilgili elde edilen istatistikler YouTube'un geçtiğimiz yılki başarısızlığından ders aldığını gösteriyor fakat yapılan değişiklikler de bu konuda yetersiz kalmış gibi gözüküyor. 

Yılın en çok dislike alan videosu olarak adlandırılan bu video içerisinde Türkiye'den de bir video olduğunu söylemiştik. Konu ile ilgili elde edilen bilgilere baktığımızda Killa Hakan, Ceza, Ezhel ve Ben Fero'nun düet çalışması Fight Kulüp, dünya genelinde yılın en çok dislike alan videoları arasında yer alıyor. YouTube platformunun en beğenilmeyen videosu yine kendine aittir. Yani Rewind 2019 video YouTube'un en beğenilmeyen videoları arasında ye alıyor. Şöyle ki platformun bugüne kadar en beğenilmeyen videosu geçtiğimiz yıl yayınladığı Rewind  2018 videosudur. Bu video 17.26 milyon kez beğenilmemiştir. Fakat YouTube platformunun bu yıl yayınladığı Rewind  video da geçtiğimiz yıl yayınlanan videoya benzer bir kader yaşıyor. 

 

 




2019 yılının özetleyen Youtube Rewind'da bir Türk var!2019 yılının özetleyen Youtube Rewind'da bir Türk var!

PAYLAŞ