2019'da Twitter'da en çok konuşulanlar - Haberler - indir.com

2019'da Twitter'da en çok konuşulanlar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-10 17:59:02
Editör : Muhammed Kaya
Kategori : Sosyal Medya

2019'un son günlerine geldiğimiz bu günlerde Twitter, 2019’da Türkiye gündemini meşgul eden haberlerin kaynaklarından biri oldu. 

Türkiye’de Twitter’ın 2019 tweetlerinde en çok adı geçen kişiler siyasetçiler ve sporcular oldu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk sırada yer alırken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da sohbetlere ağırlığını koyan isimlerden oldu. Güney Koreli pop müzik grubu BTS dünyada olduğu gibi Türkiye'de de en çok konuşulan müzik gruplarından olurken, Haluk Levent Türkiye twitter gündeminin en çok etkileşim alan sanatçılardan oldu. Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz da en çok konuşulan ünlü isimler arasında yer aldı.

FALCAO TRANSFERİ TWİTTER’I SALLADI

En çok retweet edilen ve en çok beğeni alan Tweetlerden biri, Galatasaray’ın transfer ettiği dünyaca ünlü Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao’nun gelişini duyurduğu Tweet oldu. Ekrem İmamoğlu’nun #BirlikteKazandık hashtagiyle seçim sonrası paylaştığı Tweet’i ve Fatih Terim’in “look at the tabela” Tweet’i de en fazla retweet edilenler ve beğenilenler arasına girdi.

 

#MissionFalcaoComplete

100%
██████████ ✅
 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ