2019'da Tam 230 Tane Yeni Emoji Gelecek - Haberler - indir.com

2019'da Tam 230 Tane Yeni Emoji Gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-07 09:55:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Bildiğiniz üzere son dönemlerde oldukça sık kullanılan emojiler insanların farklı duygularını yansıtmaya yarıyor. Özellikle Apple cihazlarda kendinizin tasarladığı emojileri kullanabiliyorsunuz. Üstelik farklı uygulamalarda farklı emojilere de sahip olabiliyorsunuz. Yeni yılda da tam tamına 230 adet emoji gelecek. 

Apple'ın emojilerini piyasaya sürdüğünden bu yana tam 10 yıl geçti

Unicode kızıl emojiler çok yakındaUnicode kızıl emojiler çok yakında

2019'da Tam 230 Tane Yeni Emoji Gelecek

Emojierin onaylanmasından sorumlu olan Unicode, yeni emoji listesini hazırladı. Bu liste içerisinde esneyen yüz, beyaz kalp ve şort emojileri de olmak üzere tam tamına 230 tane emoji bulunuyor. Sosyal medyanın hayatımızda oldukça yaygınlaşması nedeniyle emojileri sık sık kullanılmaya başlandı. Hatta bazı kelimelerin yerini tamamen emojiler almış durumda. Çünkü yaşanan durumu tek bir emoji ile anlatabiliyorsunuz. İş bu şekilde olunca şu anki emojiler artık yetmemeye başlandı.

2019 yılı için hazırlanan emoji listesini paylaşan Unicode, dijital çağın iletişimini zenginleştirecek. Unicode, bu yeni emojileri mart ayında yayınlayacak fakat yeni karakterlerin uygulamalara ve işletim sistemlerine entegrasyonu biraz daha fazla sürebilir. Eğer sizde emojileri seviyorsanız yeni gelecek olan emojileri oldukça beğeneceksiniz.  Bu emojilerin içerisinde tembel hayvan, su samuru, orangutan ve kokarca da dahil olmak üzere yeni hayvan emojileri de bulunuyor. Ayrıca yiyecek temasına uygun olan bir sürü emoji de bu listenin içerisinde yer alıyor. 




Apple Memoji ve Samsung AR Emoji Karşı Karşıya GeldiApple Memoji ve Samsung AR Emoji Karşı Karşıya Geldi
iOS 12'nin yeni emojileri açıklandıiOS 12'nin yeni emojileri açıklandı
Facebook'a eklenen beğen butonundaki uçak emojisinin anlamı ne?Facebook'a eklenen beğen butonundaki uçak emojisinin anlamı ne?

PAYLAŞ