2 haftada 10 milyondan fazla indirilen oyun: KartRider Rush+ - Haberler - indir.com

2 haftada 10 milyondan fazla indirilen oyun: KartRider Rush+

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-03 20:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun sektörünün başarılı isimlerinden Nintendo tarafından geliştirilen Mario Kart oyunlarından görmeye alışkın olduğumuz kart oyunlarına bir yenisi daha eklendi. 2 hafta önce kullanıcıların beğenisine sunulan KartRider Rush+ oyunu, şu an için 10 milyon indirmeyi geçmiş durumda. 3,57 milyon günlük kullanıcı sayısına sahip olan bu yeni oyun, indirme ve anlık oyuncu sayısını artırmayı planlıyor. Nexon’un KartRider Rush+ oyunu, yayınlandığı günden bu yana sadece iki hafta geçmesine rağmen indirme sayısıyla 10 milyonun üzerine geçmiş durumdadır. Goofle Play ve App Store platformlarından sorunsuz bir şekilde indirilen bu oyun üst sıralara hızlı bir şekilde çıkmayı başardı. 

Sadece bir kaç ay önce kayıtlara açılan oyun, bir anda çok fazla katılım alarak başarılı bir iş çıkardığını gösterdi. 15 Mayıs tarihinde resmi olarak duyurulan ve indirilip oynamak için hazır olan, Nexon tarafından yapılan açıklamalara göre 10 milyon indirme sayısına ulaşıldı. 

Pokemon Home iOS, Android ve Nintendo Switch için yayınlandı!Pokemon Home iOS, Android ve Nintendo Switch için yayınlandı!

KartRider Rush+, 2 haftada 10 milyon indirme sayısını geçti

Şu an için günlük kullanıcı sayısı 3,57 milyon şeklinde açıklanan oyun, Kore merkezli geliştirici Nexon tarafından geliştirilen bir yarış oyunudur. Bu tür oyunların genellikle Nintendo şirketi tarafından geliştirmesine alışkınız. Mario Kart oyunuyla benzerlik gösteren KartRider Rush+'ta birbirinden farklı karakterlerle yarışabilir ve onları geliştirebilirsiniz.  Takım şeklinde oynanan oyun modunda 4'er kişilik takımlar oluşturup karşınızdaki kişilerle zorlu bir mücadeleye gireceksiniz. Klasik kart oyunlarıyla oldukça benzer özelliklere sahip olan KartRider Rush+'ta haritayı birinci bitirmek için savaşıyorsunuz.

Mücadele esnasında çarptığınız kutulardan, rakiplerinizi geriye düşürmek için beceri ve yetenek kazanabilirsiniz. Ardından ise bunları da dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Özel drift alanlarının bulunduğu haritalarda görevleri doğru bir şekilde yerine getirerek puan bakımından rakiplerinizden daha önde ilerleme kat ediyorsunuz. KartRider Rush+, Nexon’un son çıkarmış olduğu mobil oyun olma özelliğine sahiptir. Oyuna başladığınızda 50'den fazla yarışabileceğiniz pist, 20'den fazla seçim yapabileceğiniz karakter ve aynı zamanda hayal edemeyeceğiniz sayıda kişiselleştirilebilir özellikle beraber oyuncuların beğenisine sunulan oyun, şimdiye kadar gelmiş geçmiş en büyük KarRider oyunu olarak değerlendiriliyor. 

Nexon, son güncellemeyle birlikte Dino Town, Namsan Tour, The Bridge of Fate adındaki 3 yeni pisti ve Dino Ethen adındaki yeni karakteri de oyuncuların beğenisine sunuyor. Sürekli gelecek olan güncellemelerle bu sayıların artacağını ve Nexon’un kullanıcılarını mutlu etmek için elinden geleni yapacağını söylemek mümkün. Hem görselleri hem de sunduğu özelliklerle oyuncular tarafından ilgiyle karşılanmaya devam edecek olan bu heyecan verici oyunla eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz.


Nintendo Switch'e 2020'de gelecek 7 oyunNintendo Switch'e 2020'de gelecek 7 oyun
Nintendo Switch, oyunlarını artık SD kartda taşınabilecekNintendo Switch, oyunlarını artık SD kartda taşınabilecek
Nintendo Switch hesapları siber saldırıyla karşı karşıyaNintendo Switch hesapları siber saldırıyla karşı karşıya

PAYLAŞ