2 günde 200 bin kişi Apple News Plus aboneliği aldı! - Haberler - indir.com

2 günde 200 bin kişi Apple News Plus aboneliği aldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-03 17:11:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Apple tarafından tanıtımı yapılan Apple News Plus servisi için abonelik sistemi başladı. İki gün içerisinde 200 bin kişinin abone olması ise dikkat çekti. 

Apple News+ Tanıtıldı, İşte Yenilikler

Apple, haber servisi için resmi kullanımı başlattı. Geçen hafta düzenlenen etkinlik ile birlikte duyurusu yapılan yeni özellik, şu anda kullanıcılar tarafından satın alınabilir durumda. İlk açıklamalarda ise servisin iyi bir başlangıç yaptığı ve 2 gün içerisinde 200 bin kişinin abone olarak sisteme kayıt yaptırdığı belirtildi.

Yeni gelişmeyi The New York Times duyurdu!

Konu ile ilgili raporlar ise The New York'ta Times tarafından yayınlandı. Gazete tarafından yapılan bu açıklamalarda, servis için ilginin oldukça fazla olduğu ve 200 bin kişi ile başlangıcın oldukça iddialı görüldüğü ifade edildi. Bu istatistikler ile ilgili dikkat çeken diğer bir detay ise servisin şu anda kısıtlı bir bölgede hizmete sunulması.

Apple News Plus sadece ABD’de!

Tüm dünyaya yönelik hizmet vermeyen Apple News Plus şu anda sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanımda ve 200 bin kişi sadece bu ülkeden elde edilmiş durumda. Bu bakımdan tek bir ülke için kısa süre içerisinde yüksek bir abone sayısına ulaşılması, Apple cephesinde yüzleri güldürüyor.

200'ü aşkın kaynağı ile haberlere ulaşma noktasında alternatif sunan Apple News Plus, aylık 9.99 dolarlık bir abonelik fiyatına sahip. Uygulama ile yakalanan bu başarının ardından Amerika Birleşik Devletleri dışında hizmet vermeye başlayacak uygulamanın ne kadar bir aboneye ulaşacağı merak ediliyor. Aynı zamanda konu ile ilgili Apple tarafından yapılacak olan resmi açıklamalar ve paylaşılacak olan veriler de büyük merak uyandırmış durumda. 

Apple yeni haber servisi için The Wall Street Journal ile anlaştı 





PAYLAŞ