108 Megapiksel kameraya sahip olan ilk telefon Xiaomi Mi Note 10 olacak - Haberler - indir.com

108 Megapiksel kameraya sahip olan ilk telefon Xiaomi Mi Note 10 olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-30 23:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiren Çin merkezli Xiaomi’nin akıllı telefonlarında kullandığı teknoloji dikkat çekiyor. Hatırlarsanız daha öncesinde Xiaomi’nin 108 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan akıllı telefonu olması beklenen Mi CC9 Pro’yla elde edilen fotoğrafları sizlere sunmuştuk. Ancak beklentileri ters çıkaran Xiaomi’nin 108 Megapiksel’lik kameraya sahip ilk telefonun Mi Note 10 olduğu ortaya çıktı. 

Son dönemlerinde cihazlarında kullandığı teknolojiyle sızıntı haberleriyle oldukça gündemde olan Xiaomi hakkındaki bu bilgi bu kez direk resmi elden. Resmi Twitter hesabınsan yaptığı bir paylaşımla 108 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan kameranın ilk olarak Mi Note 10’da kullanılacağını açıklayan şirket yeni cihazda beşli kamera kurulumu olacağını da belirtti. 

Xiaomi, bilgisayar ve telefonlar için kullanışlı veri aktarım özelliği: Mi Mutual TransferXiaomi, bilgisayar ve telefonlar için kullanışlı veri aktarım özelliği: Mi Mutual Transfer

108 Megapiksel kameralı ilk telefon CC9 Pro değil Mi Note 10 olacak! 

Mi CC9 Pro ile çok benzer özelliklere sahip olan Xiomi Mi Note 10’nun, CC9 Pro’nun global versiyonu olduğu söylense de bu konu hakkında henüz resmi bir bilgi bulunmadığından doğrulamak da oldukça zor. Hatırlarsanız Xioami’nin Weibo hesabında kullanıcılarla paylaşılan bir bilgide Xioami CC9 Pro’nun 5 Kasım’da Çin’de düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacağı belirtilmişti. Dün yapılan açıklamada 108 Megapiksel’lik kameranın ilk olarak Mi Note 10 modelinde olacağını açıklayan şirke bu cihazın tanıtımı hakkında bir bilgi paylaşmamıştı. Buda bizi iki ihtimale götürüyor. Ya Xioami Mi Note 10 hazırlıklarına uzun bir süre önce başlayarak cihazı sızıntılar olmadan tamamlamayı başardı, ya da Mi Note 10, CC9 Pro’nun global versiyonu. Bu ihtimallerden hangisinin doğru olduğunu görmek için Xiaomi’nin yeni telefonunu tanıtacağı etkinliği beklememiz gerekiyor. 

Merakla beklenen Xiaomi Mi CC9 Pro hakkında yeni fiyat sızıntısı

Kamera özellikleriyle sınırları zorlayan Xiaomi Mi Note 10 5X optik zoom ve 10X hibrid zoom yeteneğinin yanı sıra 50X dijital yakınlaştırma yeteneğine de sahip olmasıyla oldukça dikkat çekiyor. Arka panelde yer alan geniş açılı kameranın 20 Megapiksel çözünürlüğe, portre kamerasının 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı cihaz şimdiden kullanıcı adaylarında büyük bir heyecan yaratmış durumda. En geç 5 Kasım tarihinde tanıtılması beklenen cihazın fiyat etiketi hakkında henüz bir açıklama yok. Xioami Mi Note 10 ce CC9 Pro ile ilgili gelişmelerden haberdar oldukça sizleri de bilgilendirmeye devam edeceğiz. 


Heyecanla beklenen Xiaomi Mi Note 10, Mi Note 10 Pro ile birlikte geliyorHeyecanla beklenen Xiaomi Mi Note 10, Mi Note 10 Pro ile birlikte geliyor
Heyecan verici Xiaomi Mi Note 10 duyurulduHeyecan verici Xiaomi Mi Note 10 duyuruldu

PAYLAŞ