10. yıl kutlamalarına hazırlanan League of Legends'ın logosu değişti - Haberler - indir.com

10. yıl kutlamalarına hazırlanan League of Legends'ın logosu değişti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-27 10:04:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının dev mağazaları arasında yer alan Riot Games yakında League of Legens’in10. Senesini kutlayacak. Kutlama hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Riot Games’ten League of Legens logo değişikliği geldi. Bazı oyuncular bu değişikliğin gerekli olduğunu savunurken, bazı oyuncular ise yeni logoyu beğenmedi.

League of Legens logosu değişti

Riot Games'in Yeni Oyunu Mechs vs MinionsRiot Games'in Yeni Oyunu Mechs vs Minions

200 senesinde yayınlanan League of Legens dünyanın en popüler oyunları arasında yer alıyor. Hala milyonlarca kullanıcı olan League of Legens, Ekim ayında 10. Yılını dolduracak. Zaman içerisinde oyuna eklenene yeniliklerle oyunseverlerin ilgini taze tutmayı başaran geliştiriciler 10. Yıl içinde bazı değişiklilere imza attı.Riot Games geliştiricilerinin imza attığı yeniliklerden birisisi de League of Legends’in logosunu değiştirmek oldu. Şirketin geçtiğimiz gün oyunseverlerin beğenisine sunduğu yeni logo bazı oyuncular tarafından sevilse de, çoğu oyuncunun onayını alamadı.

League of Legends'ın Yeni Oyunu Bugün Çıkabilir

Tutkunlarının ezbere bildiği League of Legens logosu, alt kısımlarda kayalara yer verilen bir arka olan üzerine sarı renk tonlarıyla League of Legens yazıyordu. Oyuncular tarafından da çok sevilen bu logo artık 10 senenin sonunda tamamen oyunca özdeşmiş olacak ki, Riot Games artık oyunun logosunda değişikliğe gidilmesi gerektiği kararını aldı.

League of Legens’u sevilmedi

League of Legends TBF ne zaman?

Riot Games geliştiricilerinin yeni hazırladığı arka plan ise hiçbir arka plan barındırmıyor. Geliştirici ekip tarafından daha modern bir tasarımla geliştirilen yeni logoda League of Legens yazısı hafif gölgelerle süslenmiş durumda. Şirketin yenilik amaçlı sunduğu ve geçtiğimi gün yayınlanan logo birçok Reddit kullanıcısının onayını alamadı.

Yeni logoyla ilgili bazı oyuncular, eski logoya alışkanlıklarından dolayı yen, logoyu benimsemelerinin zaman alacağını söyleyerek, değişiklik için Riot Games’e kızgın olmadıklarını dile getirerek eski logoya baktığında gerçekten ekşimiş olduğunu gördüklerini söyleyerek eski logoyu çok özleyeceklerini belirtti.

Bazı oyuncular ise oyunun logosunun, öykünün geçmiş dönemlerde geçtiğini hissettirdiğini söyleyerek bu kadar büyük bir değişiklik yerine mevcut logoda düzeltmeler yapılabileceğini söyleyerek yeni logonun YouTube reklamı gibi olduğunu belirttiler.

Bazı oyuncular ise yeni logonun eskisinden kötü olduğunu savunarak, logo değişikliğinin Riot Games'in oyunun içeriği değiştirmeden oyunu bir marka haline getirmek istediğinden kaynaklı olduğu yönünde eleştiriler yaptı.


Riot Games, uzun bir aradan sonra yeni oyununu çıkarıyorRiot Games, uzun bir aradan sonra yeni oyununu çıkarıyor
Riot Games'in Logosu Yenilendi!Riot Games'in Logosu Yenilendi!

PAYLAŞ