10 GB RAM'li Xiaomi Mi Mix 3 Satış Tarihi Belirlendi - Haberler - indir.com

10 GB RAM'li Xiaomi Mi Mix 3 Satış Tarihi Belirlendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-30 15:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Xiaomi’nin amiral gemisi ve kızaklı yapıya sahip Mi Mix 3 modeli güçlü özellikleri ve şık tasarımı ile dikkatleri çekiyor. Şimdi ise söz konusu bu modelin 10 GB RAM’e sahip özel bir modelinin satışa hazırlandığı ortaya çıktı. Bu yeni versiyon Xiaomi Mi Mix 3 Palace Museum Edition olarak adlandırılan bu yeni cihaz performans anlamında üst seviye bir model olacak. Bildiğiniz üzere Ekim ayında Xiaomi’nin en güçlü amiral gemisi modeli Mi Mix 3 tanıtılmış ve kızaklı tasarıma sahip cihaz tamamen çerçevesiz olması ile oldukça beğenilmişti. Ülkemizde de satışa çıkacak olan cihaz 6.39 inçlik çerçevesiz bir ekrana sahip durumda. Bu ekran 2340 x 1080 piksel bir çözünürlük sunarken 19.5:9 en boy oranı ile oldukça etkileyici bir görünüme sahip durumda.

10 GB RAM’li Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya ÇıktıXiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Cihaz arka yüzeyinde 12 + 12 megapiksel olarak çift kameraya sahip durumda. Normal versiyonunda 6 ve 8 GB RAM seçeneklerini gördüğümüz cihazın bu yeni versiyonu ise tam 10 GB RAM’e sahip olacak. Özel sürüm olarak gelecek bu cihazın satış tarihi belli değilken yaşanan gelişme ile yeni modelin çıkış tarihi belli oldu. Buna göre Mi Mix 3 serisinin ilk 10 GB RAM’e sahip olan modeli Aralık ayı ile beraber yurt dışında satışta olacak. Bu cihazın satış fiyat etiketi ise 720 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Standart modelden farklı olarak bu cihaz arka yüzeyde Xiezhi’nin özel bir işlemesine sahip durumda. 10 GB RAM’li bu cihazın DxOMark performansı ise 103 puan olurken en iyi kameralı cihazlar arasında modelin Galaxy Note 9 ile beraber üçüncü sırada olduğunu belirtelim. Bakalım cihaz ne derece ilgi görecek yakında göreceğiz.


Xiaomi Mi 8 Lite İyi Özelliklerle TanıtıldıXiaomi Mi 8 Lite İyi Özelliklerle Tanıtıldı
Xiaomi Mi A2 Lite İçin Android MüjdesiXiaomi Mi A2 Lite İçin Android Müjdesi
Xiaomi Mi 9'un özellikleri belli oldu! Peki nelerXiaomi Mi 9'un özellikleri belli oldu! Peki neler

PAYLAŞ