YouTube tarihinin en çok seyredilen videosu olma özelliğine sahip olan Baby Shark’ın uzun metraj filmi için hazırlıklar başladı. Paramount Pictures tarafından üzerinde çalışılan projenin konusu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Film, 2023 yılında izleyicilerin beğenisine sunulacak.

YouTube tarihinin en çok seyredilen videosu olarak adından söz ettiren Baby Shark, dikkat çeken bir gelişme ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Geçtiğimi ay içerisinde YouTube platformunda 10 milyar izlenme sayısının üzerine çıkan tek video olarak kayıtlara geçen Baby Shark’ın uzun metrajlı olan filminin çekileceği belirtildi. Filmin konusu ile ilgili ise henüz bir bilgi verilmedi. Paramount Pictures tarafından yapılan açıklamalara göre ise üzerinde çalışmalara devam edilen proje, 2023 yılında seyircilerin beğenisine sunulacak. Proje için Nickelodeon Animation ve Pinkfong Company ile iş birliği içerisinde devam edecek. Sektör kaynakları, film ile Baby Shark klibinin uyum içerisinde olacağını, filmde yepyeni ve unutulmaz şarkıların yer alacağı bildirildi. 

18 4

Benzer çalışma örnekleri bulunuyor

Paramount Pictures’ın üstlendiği söz konusu bu proje, Baby Shark için teknik olarak ilk çalışması değildir. Öyle ki bundan bir süre önce de “Pinkfong and Baby Shark’s Space Adventure” adlı bir proje, ABD’deki bazı sinema salonları ile Netflix gibi platformlarda yayınlanmıştı. Söz konusu bu yeni proje, bunlardan çok daha gelişmiş düzeyde bir yapıya sahip olacak gibi gözüküyor. 

Netflix sevilen oyunu BioShock’u filme uyarlama kararı aldı

İlk kez 2016 yılında izleyicilerin beğenisine sunulan Baby Shark, Güney Koreli eğitim şirketi Pinkfong tarafından oluşturulmuştu. Yıllar içerisinde viral olmayı başaran ve Youtube’un en çok izlenen videoları arasında yerini alan Baby Shark, 2020 yılında YouTube’da en çok seyredilen video olarak değerlendirildi. Dünya üzerindeki herhangi birinin en az bir kere de olsa denk geldiği bu popüler çocuk şarkısı, kolay kolay da unutulmayacak gibi gözüküyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir