Türkiye’nin en popüler online market ve yemek siparişi uygulaması Yemeksepeti ve Banabi adını ve logosunu değiştiriyor.

2001 yılından bu yana hayatımıza giren Yemexpeti, alışkanlıklarımızı değiştirmeye devam ediyor. Firma zamanla sunduğu hizmetleri artırarak ve geliştirerek Banabi ile birlikte yemeklerin yanı sıra market hizmeti de sunmaktadır.

Kullanıcı verilerin çalıntı Yemeksepeti’ne para cezası verildi

2019 yılında standart Yemakespetty uygulaması ile entegre olan Banabi, günümüzde giderek daha popüler hale geliyor. Ancak egirişim haberine göre firma isim ve logosunu değiştirdi.

Yemeksepeti Banabi’nin isim ve logosu yenilendi

1 1627856622 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2

Yemeksepeti Banabi Türkiye’de 58 ilde hizmet veren Yemeksepeti Banabi, adını Yemeksepeti Market olarak değiştirdi. Ayrıca firma logosunu değiştirerek ürün yelpazesini ve sunduğu ürün çeşitliliğini genişletmiştir. Değişiklik tarihi şu şekilde olacaktır:

2 Mayıs’tan itibaren Yemeksepeti’nin internet sitesinde görüntülenebilen isim ve logo değişikliği; Bu, 11 Mayıs’ta Android kullanıcılarını ve 15 Mayıs’ta iOS kullanıcılarını tam olarak yansıtacaktır. Açıklanan verilere göre geçiş süreci tüm platformlarda 24 Mayıs’ta tamamlanacak.

Yerli alternatifi Getir ile güçlü bir rekabet içinde olan şirket, bu sayede daha fazla öne çıkmayı ve pazar payını artırmayı hedeflemektedir. Şimdilik soru bu değişikliğin neler getireceği bilinmiyor.

Şirketin neden böyle bir isim değişikliğine gittiği konusunda ise henüz net bir açıklama yok. İlerleyen günlerde şirket yetkililerinin hem bu konu hakkında hem de yeniliklerle ilgili daha çok açıklama yapması bekleniyor. Peki siz bu yeni isim hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir