Xiaomi, yaptığı yeni tanıtımda Mijia markası altında yeni elektrikli ısıtıcısını tanıttı. Yeni model 10 dakika içerisinde sıcaklığı 5 derece yükseltebiliyor.

Mijia Grafen katlanır elektrikli ısıtıcı, ultra ince yapısıyla dikkat çekiyor. Yeni ürün, 14 Eylül’den itibaren Çin’de ön siparişe sunulacak. 2,220 W’lık cihaz, oda sıcaklığını 5 derece kadar yükseltebiliyor. 10 dakikada sıcaklığı ideal hale getiren cihaz, enerji verimliliğini arttırmak adına geliştirilmiş.

Mijia Grafen katlanır elektrikli ısıtıcı özellikleri

xiaominin urettigi yeni teknoloji 2

Cihaz kolay saklanması için ikiye katlanabiliyor. Ayrıca, ısıtıcıyı sesli komutlarla veya Mijia uygulamasıyla kontrol edebilmek de mümkün. Yeni Xiaomi Mijia Grafen 14 Eylül’de Çin’de ön sipariş için piyasaya sürülecek. 6 cm kalınlığındaki ısıtıcı, 180 derecelik açıya kadar katlanabiliyor ve katlandığında yarı yarıya bir alan kaplıyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi alt markaları neler? Kaç tane alt marka var

Cihaz, evinizi daha hızlı ısıtmak için grafen kullanan 1,29 m uzunluğunda bir ısıtma elemanına sahip. Xiaomi’ye göre 2.200 W’lık panel oda sıcaklığını 10 dakikada 5 derece arttırabiliyor. Şirket ayrıca, ısıtma yönteminin cildinizi kurutma olasılığının daha düşük olduğunu vurguladı. Yeni ürün sabit bir sıcaklığı korumak ve enerji israfını önlemek için tasarlandı. Üstelik ürünün güvenlik özellikleri arasında aşırı ısınma koruma anahtarı bulunmaktadır. Yerleşik bir dokunmatik ekran kullanarak sıcaklığı 16 ila 28 °C arasında ayarlayabilir ve 12 saate kadar bir zamanlayıcı belirleyebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir