Xiaomi yeni güncellemesi ile telefonlardaki reklamları kaldıracak. İşte Xiaomi’nin kullanıcılara sunacağı yeniliklerden ilk detaylar.

Xiaomi, özel MIUI sayesinde Android üzerinde kendi geliştirme ve güncellemeleri yapabiliyordu. Reklam gibi farklı etkinliklere sahip olan Xiaomi, yeni dönemde reklamlar için önemli bir atılım yapacak. Zira ortaya çıkan son rapora göre MIUI 14, reklamları iptal edecek.

Xiaomi’de bazı modeller için destek sona erdi

MIUI 14 reklamsız deneyim sunabilir

Henüz Xiaomi tarafından duyurulmadığı için özellik için ihtimal olduğunu unutmayın. MyDrivers tarafından hazırlanan raporda yakında çıkacak MIUI 14 sürümünde reklam olmayacağı belirtildi. Şirketin ürünleri daha ilgi çekici hale getirmek adına reklam alanında önemli bir adım atacak. Xiaomi’nin bu hamlesi bir ilk değil. Zira Xiaomi 12’yi Çin’de piyasa sunan şirket, iPhone ve Samsung telefonlara kıyasla daha az yüklenmiş uygulama sunmuştu. Telefonda sadece 7 ön yüklü uygulama bulunuyordu. Bu da adil rekabet ve kullanıcıların gönlünü kazanmak adına şirketi öne çıkarmıştı.

Reklam özelliğine ek olarak, MIUI 14’te birkaç yardımcı program iyileştirmesi olacak. Saat, hava durumu uygulaması ve takvim aracındaki güncellemeler ile daha iyi bir deneyim sunulacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir