Son yıllarda artan popülerliğiyle sürekli ön planla olan ve teknoloji devi haline gelen Xiaomi, akıllı bileklik kategorisindeki Xiaomi Smart Band serisi ile beğenileri topluyor. Global anlamda satış sayısı oldukça fazla olan Xiaomi Smart Band ailesinin yeni üyesi ise yolda.Çin merkezli dev Xiaomi, yeni ürünleri için heyecanlı gelin detayları birlikte inceleyelim.

Xiaomi Smart Band 8
Xiaomi Smart Band 8

Şirket, Xiaomi 13 Ultra’yı 18 Nisan’da yapılacak olan lansman ile tanıtacak. Ayrıca şirket yaptığı her lansmanda bir ekosistem ürünü tanıtıyor bu lansmanda ise gözler tanıtılacak olan Xiaomi Smart Band 8’in üzerinde olacak.

Band 8’in özelliklerine bakıldığında tıpkı Band 7’deki gibi AMOLED bir ekranla geleceği biliniyor. Ekran çözünürlüğü ise 490 X 192 piksel ve 500 nite kadar parlaklık destekleyen türde. 

Bunların dışında Xiaomi Band 8’de uyku takibi yapma, kalp atış hızını izleme, stres izleme ve kan oksijen ölçümü gerçekleştirme gibi temel aktivite izleme işlevlerinin olması beklentiler arasında. Ayrıca NFC ve sesli asistan özellikleri de olabilir. 

Xiaomi Smart Band 8
Xiaomi Smart Band 8

Paylaşımı yapılan posterlere bakıldığında dikkat çeken tasarım konusu ise Xiaomi Smart Band 8’in kolye olarak da kullanılabilmesi oldu. Geçmişinden bu yana aksesuar seçeneği oldukça fazla olan Xiaomi Smart Band serisine yeni aksesuar eklenmiş oldu. Bu yenilikçi yaklaşımla birlikte rakiplerinin hamleleri de merak konusu haline geldi. 

Uluslararası Ticaret ve Lojistik mezunu, Endüstri Mühendisliği öğrencisi, İmza'da Dijital Çırak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir