Apple onarım programına benzer bir servisi etkin hale getireceği düşünülen Xiaomi, resmi Twitter adresi üzerinden yeni bir duyuru yaptı.

Xiaomi Twitter adresi üzerinden yaptığı yeni bir açıklama oldukça dikkat çekti. Şirket geçtiğimiz günlerde evde onarım servisini başlatan ve pilot uygulaması ile dikkat çeken Apple, bu konuda farklı markalara da ilham olmayı başarmış gibi görünüyor.

2022 yılından itibaren mevcut program kapsamında tamir kiti ve yedek parça desteği sunmaya başlayacak. Apple bu konuda akıllı telefon sektörüne de yön verecek gibi görünüyor. Zira Apple ile ilgili gündem gelen haberlerin hemen ardından yeni bir açıklama Xiaomi’den geldi. Xiaomi Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamalarda metnin içerisinde sürekli vurgulanan siz kelimelerine vurgu yapması dikkat çekti. Ancak özellikle pek çok farklı teknoloji sitesinde ve küresel kaynakta Xiaomi tarafından yapılan açıklamaların Apple’ın kullanıcılara sunduğu gibi evde teknik servis hizmeti olduğu ve daha farklı premium hizmetlerle kullanıcıların destekleneceği belirtildi.

Xiaomi bu alanda da Apple’a rakip olabilir!

Apple tarafından başlatılan programda kullanıcıların evde kendi tamiratlarını yapabilmesi adına özel kit ve rehberlerin geliştirileceği, yedek parça konusunda da daha gelişmiş bir desteğin sunulacağı belirtilmişti. Bu çalışmaların Android tarafında da karşılık bulması beklenirken bu tepki kısa süre içerisinde gelmiş oldu. Xiaomi tarafından gündemde yer alan haberler, hayata geçirilirse Android orijinal ekipman üreticisi olarak daha da güçlenecek olan şirket, böylece akıllı telefon sektöründeki yerini de sağlamlaştırmış olacak.  Twitter üzerinden yapılan resmi açıklamalarda ise şirket şöyle dedi;

  • Önemsiyoruz
  • Bizim için her zaman sen önemliydin. Her zaman sizi ilk sıraya koymak için çabaladık
  • Şimdi sizin için işleri bir adım daha yukarı taşıyor, sizi önemsiyoruz
  • Bizi izlemeye devam edin!

Xiaomi tarafından yapılan bu açıklamalarda, kullanıcıların hoşuna gidecek yeni bir gelişmenin duyurulacağı net bir şekilde görülebiliyor. Ayrıca paylaşımda açıklama kadar yer verilen fotoğraf da önemli mesajlar içeriyor. Basitleştirilmiş hizmetler olarak bir metne yer verilen görseldeki hız, değişim ve uyumluluk vurgulanıyor

Yapılan resmi açıklamalar sonrasında ise gözler şimdi yapılacak yeni açıklamaya çevrilmiş durumda.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir