Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi, gelecek günler içerisinde yeni amiral gemisi akıllı cep telefonlar ile adından söz ettirecek. 

Henüz tanıtımı dahi yapılmayan Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro için yarım milyona yakın ön sipariş verildi. Aralık ayının ilk haftalarında tanıtılması beklenen Xiaomi 13 serisinin tanıtımı biraz daha ertelendi ve tanıtılmadı. Çinli teknoloji şirketinin Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro’yu 8 Aralık günü gerçekleştirecek olan etkinlik kapsamında tanıtması bekleniyor. Ek olarak belirtmek gerekirse şirket, cihazları e-ticaret platformların ön satışa açtı. JD.com internet sitesinde yer alan Xiaomi mağazasında Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro için sırasıyla 182.596 ve 157.481 ön sipariş verildiği aktarıldı. Xiaomi’nin yeni amiral gemisi telefonlarının zaten yüksek rakamlarla sunulacağı ve ön siparişlerin de yüksek olması bekleniyordu. Yarım milyona yakın rezervasyon da bu anlamda adeta teyit niteliğinde oldu. 

Fiyatlar öğrenilmişti

xiaomi 13 binlerce on siparis aldi 1

Xiaomi CEO’su Lei Jun, Xiaomi 13 hakkında dikkat çekici iddialar da bulunmuştu. Başarılı yönetici akıllı cep telefonlar hakkında

Xiaomi 13 serisi sadece yıllık amiral gemimiz değil, aynı zamanda üç yıllık uzun bir çalışmanın eseri. Xiaomi 13 serisinin herkesi özel hissettireceğine inanıyorum” dedi.

Kısa bir süre önce Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro’nun fiyat bilgileri internete sızmıştı. Ortaya çıkan bilgilere göre standart modelin 615 ila 770 dolar arası farklılık göstererek satılacak ve Pro modeller ise 755 ila 925 dolar seviyesinde olacak. 

OPPO Find N2 Flip’in tasarımı ortaya çıktı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir