Uzun yıllardır piyasanın lider sohbet uygulaması WhatsApp, Telegram’da bulunan özellikleri kendi uygulamasına eklemeye devam ediyor. İşte WhatsApp’ta anket özelliğinden ilk detaylar.

Telegramda’da bulunan Anket özelliği tüm kullanıcıların erişimine açıldı. WhatsApp üzerinden sohbet ederken, anket oluşturabilir ve oy kullanarak fikrinizi belirtebilirsiniz. WhatsApp için sunulan güncelleme ile Anket özelliği kullanıcılar için kullanılabilir hale getirildi. WhatsApp için Anket özelliği bir yıldır test sürecindedir ve yapılan son güncelleme ile bu özellik WhatsApp kullanıcılarına sunuldu. WhatsApp’da Anket özelliğini kullanmak son derece kolaydır. 

WhatsApp’da anket nasıl yapılır?

whatsappa anket ozelligi getirildi

Popüler sohbet uygulaması WhatsApp, anket oluşturma özelliğini mobil ve web kullanıcıları için sundu. Söz konusu bu özellik medya paylaşım menüsünde yer alan seçeneklerin içinde bulunuyor. Medya paylaşım alanında Anket seçeneğini seçtikten sonra soru ve cevap seçeneklerini doldurarak anketinizi hazırlayabilirsiniz. Anketin cevap alanına emoji veya yazı ekleyebilirsiniz. WhatsApp’ın Anket özelliği belirli bir kullanıcıya değil dünyanın her yerinde ki WhatsApp uygulamasına sunuldu. WhatsApp için hazırlanan Anket özelliği şu an için kullanılabilir durumda değil ancak yakın zamanda sunulacağı düşünülüyor. 

whatsappa anket ozelligi getirildi 1

TikTok’ta uyku yayınları günden güne artıyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir