En son WhatsApp güncellemesi kullanıcılarına tüm sohbet dizilerini kendi kendine silmeye ayarlamanıza olanak tanıyan yeni bir otomatik silme seçeneği sunacak.

WhatsApp, varsayılan mesaj planlayıcıyı otomatik olarak kaldırmak için bir seçenek ekledi. WhatsApp’ın tüm mesajlaşma uygulamaları için varsayılan olarak uçtan uca şifreleme getirme hamlesi konusundaki tartışmalar devam ederken, WhatsApp tüm mesaj dizilerini 24 saat ve 7 gün sonra otomatik olarak silinecek şekilde ayarlama yeteneğine sahip yeni bir özellikle uygulama deneyimini arttıracak.

1638871872 992 WhatsApp yeni otomatik silme secenekleri ekledi Varsayilan Mesaj Zamanlayici.jpg

WhatsApp yeni özellik hakkında şu açıklamayı yaptı;

WhatsApp kullanıcıları artık tüm yeni sohbetler için varsayılan olarak kaybolan mesajları açma seçeneğine sahip olacak. Etkinleştirildiğinde, sizin veya başka bir kişinin başlattığı tüm yeni bire bir sohbetler, seçtiğiniz süre boyunca kaybolacak şekilde ayarlanacak ve bir grup sohbeti oluştururken, oluşturduğunuz gruplar için etkinleştirmenizi sağlayan yeni bir seçenek ekledik. Bu yeni özellik isteğe bağlıdır ve mevcut sohbetlerinizin hiçbirini değiştirmez veya silmez.”

“Bu, kişisel bir şey olmadığını açıkça ortaya koyuyor – Bu, WhatsApp’ta ilerleyen herkesle nasıl iletişim kurmak istediğiniz konusunda yaptığınız bir seçim. Tabii ki, kalıcı kalmak için belirli bir sohbete ihtiyacınız varsa, sohbeti geri çevirmek oldukça kolay.”

Yeni Varsayılan Mesaj Zamanlayıcı seçeneği, mesajların belirli bir süre sonra sona erecek şekilde ayarlanmasını sağlar. Bu özelliği etkinleştirdiğinizde, diğerlerinin bunun seçtiğiniz varsayılan ayar olduğunu bilmesini sağlamak için sohbetinizde bir mesaj gibi görünecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir