Uzun zamandan beri konuşulan WhatsApp Premium için testler başladı ve ücretli WhatsApp için ilk adım atıldı.

Dünyanın en popüler mesajlaşma ve görüntülü görüşme uygulamalarından bir tanesi olan WhatsApp’ta bugüne kadar herhangi bir ücret uygulanmıyordu. Ancak yeni bir abonelik planı üzerinde çalışan uygulama geliştiricileri, WhatsApp Premium olarak adlandırılacak abonelik ile daha fazla özelliğe erişme imkanı elde edecek.

Telegram’ın kurucusundan şok WhatsApp suçlaması

WhatsApp Premium özellikleri neler?

WhatsApp Premium işletme hesapları için geliştiriliyor ve WhatsApp için daha gelişmiş özellikler sunuyor. Paylaşılan yeni raporlara göre WhatsApp ayarlarında WhatsApp Premium adlı yeni bir bölüm görmeye başlayan kullanıcılar, bu yeni özellikten yararlanabilecek.

Her ülke için özel olarak belirlenecek abonelik ücreti ile Premium kullanıcısı olmak mümkün.

Bu özelliğe geçiş yapıldığı andan itibaren ise kullanıcılar için özel bağlantı oluşturulabilmesi ve işletmelerin açılış sayfalarına hızlı bir şekilde geliştirmesi mümkün olacak. Aynı zamanda WhatsApp Premium hesabı için özel bir bağlantı oluşturabilmek de mümkün olacak. İşletmeler tek hesaba 10 adet cihaza bağlama imkânına sahip olacak ve daha fazla müşteri temsilcisi cihazları kullanarak müşteriler ile iletişime geçebilecek. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir