WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilmiş platformlar arası  bir anlık mesajlaşma ve arama veya mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, kullanıcılarına ücretsiz anlık mesajlar, sesli ve görüntülü aramalar sunmaktadır. Uygulama tüm platformlarda reklamsız kullanılmaktadır. 

Yeni WhatsApp özelliği, sesli mesajlar gibi çalışarak insanların uygulamada 60 saniyeye kadar videolar çekmesine ve bunları arkadaşlarıyla paylaşmasına olanak tanımaktadır. Kolay ve hızlı çalıştığı için beğeni toplayan özellik, uçtan uca şifreleme üzerine kurulu ve  1-2 ay içerisinde herkes için aktif hale gelmesi muhtemeldir. 

WhatsApp mesaj düzenleme

WhatsApp, “video mesaj” üzerinde çalışmakta. Bu özelliğin detayları henüz çok net değil ancak görünüşe göre insanlar sohbet penceresinin üst kısmından hızlı bir şekilde sesli arama başlatabilecek. Bunun için WhatsApp Messenger üst menüye ses dalgası şeklinde bir simge ekleyerek çok detaylı veya anlatılması uzun ve yazılı olarak gerçekleşen olaylarda karşı tarafla hızlı bir sesli iletişim oluşturmaktadır. 

WhatsApp’a “video mesaj” özelliği geldi

WhatsApp, uzun süredir var olan bir “bir kez bak” alt yapısına sahiptir. WhatsApp Messenger, bu özelliği “Daha fazla gizlilik için, WhatsApp’ta, alıcı onları açtıktan sonra görüşmeden kaybolan fotoğraf veya videolar gönderebilirsiniz. Bir Kez Göster özelliğini kullanmak için lütfen WhatsApp’ı cihazınız için en son sürüme güncelleyin.” şeklinde açıklıyor. Bu özellik, yakın zamanda keşfedildi ise gelecekte sesli mesajlarda kullanılabilir. Şu anda beta testinde olan bu özellik, sesli mesaj göndermenize olanak tanımaktadır. 

Whatsapp durum sözleri, WhatsApp biyografi sözleri, WhatsApp sözleri, whatsapp paylaşım sözleri

Bilgisayarlarda ve tabletlerde kullanılan  yüz milyonlarca insanla WhatsApp, cihazlar arası mesajlaşma ve arama deneyimini iyileştirmeye odaklanmıştır. WhatsApp ve Windows kullanıcılarının aşina olduğu bir arayüzle geliştirilen yeni Windows masaüstü uygulaması, eskisinden çok daha hızlı yüklenmektedir.

WhatsApp Messenger bu özellik sayesinde 8 kişiye kadar grup görüntülü görüşme ve 32 kişiye kadar sesli görüşme alabilir. Arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınızla her zaman bağlantıda olabilmeniz için kaliteli imkan sağlamaktadır.

WhatsApp Messenger, cep telefonları, bilgisayarlar, tabletler ve daha fazlası arasında platformlar arası iletişim ile tamamen şifrelenmiş bir deneyim sunan en büyük platform olarak öne çıkıyor. Böylece kişisel mesajlarınız, medya içeriğiniz ve çağrılarınız her zaman tüm cihazlarınızda tamamen şifrelenmiş olarak kalacaktır. WhatsApp Messenger yeni cihazlar arası özelliklerin kullanıma sunulmasından bu yana geri bildirimlerinizi dinledik ve bağlantı önizlemeleri, çıkartmalar gibi yeni özelliklerin yanı sıra daha hızlı eşleştirme ve daha iyi cihazlar arası senkronizasyon gibi iyileştirmeleri kullanıma sunar.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir