Günümüzde teknoloji sürekli olarak gelişmeye ve dönüşmeye devam ederken kullandığımız telefonlarımızda yer alan uygulamalar da kendini güncelliyor. Özellikle gün içinde sürekli kullandığımız mesajlaşma uygulamaları yeni ve değişik özellikler ile karşımıza çıkmaya başladılar.

En popüler mesajlaşma uygulamarının başında gelen WhatsApp, yakın zamanda fotoğraf paylaşımı ve grup sohbetleri konusunda önemli güncellemeler yaptığını paylaştı.

Bugün itibari ile WhatsApp, gruplarda katılımcı sayı sınırının 1024 kişiye yükseldiğini duyurdu. Bu gelişme özellikle kişi sayısının fazla olduğu gruplar oluşturmak ve daha fazla kişi ile sohbet etmek isteyen kullanıcılar için sevindirici bir gelişme oldu. Ayrıca, grupların daha kolay bir şekilde yönetilmesini sağlayacak olan bir gelişme daha var. Artık bir kişiyi aratarak ortak gruplarınızı görüntüleyebilirsiniz.

WhatsApp Messenger ’a yeni özellik
WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilmiş platformlar arası bir anlık mesajlaşma ve arama veya mesajlaşma uygulamasıdır.

Artık gruplarda yöneticiler kimlerin katılacağını yönetebilecek

WhatsApp’ın yeni özelliklerinden biri de grup yöneticilerine sağladığı gruplara kimlerin katılacağını yönetme imkanı. Bu yeni özellik ile grup yöneticilerinin istenmeyen katılımcıları engellemesine ve gruplarını daha iyi yönetmesine destek olacak. Bu yeni özelliği kullanmak için, bir grup oluşturup Grup Ayarları’na giderek “Yeni katılımcıları onayla” seçeneğini etkinleştirmeniz yeterli.

Kendi çıkartmalarınızı yapabilirsiniz

Eklenen son özellik sayesinde, Apple fotoğraflar uygulamasındaki fotoğraflardan kesilen ve çıkarılan görselleri kullanarak kendi çıkartmalarınızı yapabileceksiniz. Bu özellik, WhatsApp sohbetlerinizi daha kişisel bir hale getirmenize imkan verecektir.

WhatsApp’ın bu yeni özelliklerini gelecek haftalarda kullanıma sunacağını belirtelim. Uygulama, sürekli olacak şekilde kullanıcılarına yeni ve gelişmiş özellikler sunarak, kullanıcı deneyimini geliştirmeye devam ediyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir