WhatsApp, özel bir haber bülteni aracı üzerinde çalıştığını bildirdi. Uygulamanın bazı kullanıcılara aktifleştirildiği bilinirken bazıları kullanıcılarda ise henüz aktif edilmediği belirtildi 

WhatsApp Haber Bülteni
WhatsApp Haber Bülteni

Dünyanın en çok kullanılan platformu olan Whatsapp, uygulamaya yeni bir “özel bülten aracı” ekleyeceğini duyurdu. 

WhatsApp’tan Yeni Bir Adım Daha

WhatsApp geçtiğimiz dönemlerde mesajları aynı anda birden fazla kişiye gönderme özelliğini getirmişti. Haber bülteni oluştururken asıl düşünce ise bu yeni özellikle kullanım alanı daha da genişletilecek gibi aktarıldı. WhatsApp ile ilgili Gelişmeleri araştıran WaBetalnfo’ya göre aracın şu anda geliştirme aşamasında olduğunu ve uygulamanın ileri dönemlerde güncellemesi ile kullanıma sunulması planlandığını ifade etti. WaBetalnfo, bu özellik için “bilgi yaymak için birden çoğa bir araç olacağını” söyledi. Bununla birlikte, söz konusu araçla ilgili henüz WhatsApp’tan bir açıklama gelmediğini belirtelim.

WhatsApp’ın geliştirdiği haber bülteni sayesinde kullanıcıların uygulamada daha fazla vakit geçirmesini sağlayacaktır.  Bu yeni haber bülteni girişimi ile, WhatsApp’ın günlük 2 milyar aktif kullanıcıya sahip olduğunu biliyoruz. Bu durumda kullanıcı tabanının çok küçük bir kısmının haber bültenine karşı ilgisini çekerse platform bir ay içinde en büyük haber bülteni olabilir.

Söz konusu yenilikle ilgili çok fazla detay yer almıyor. Fakat WeBetalnfo, kodu tarayarak ulaştığı bazı ipuçları sayesinde aracın şimdilik geliştirme aşamasında olacağını belirtti. Bu konu ile ilgili WhatsApp’tan henüz bir açıklama gelmemesinden dolayı da yeni araçla ilgili değişiklikler de meydana gelebilir. Ayrıca platformun haber bülteni fikrini değiştirip projeye devam etmeme ve kaldırma ihtimali de var.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir