Anında iletişim uygulamasının ticari sürümü olan WhatsApp Business direkt olarak Facebook’a reklam verme dönemini başlatıyor! İşte detaylar:

WhatsApp Business’a özel bir abonelik sistemi geliyor

WhatsApp Business, anlık mesajlaşma uygulamasının business versiyonu. Reklam fonksiyonu ile birlikte gelir Yeni özellik ile kullanıcılar, Facebook hedef kitlesine rahatlıkla reklam yayınlayabilecekler. Peki bu özellik ne işe yarayacak ve detayları neler? Haberleri birlikte keşfedelim.

WhatsApp Business ardı ardına yeni özellik sunuyor

Yeni bir özellikle birlikte, anlık mesajlaşma uygulamasının kurumsal sürümü olan WhatsApp Business’ı kullanarak artık Facebook’ta reklam verebilirsiniz. Facebook’ta reklam verme yeteneği aslında Meta Business’ın bir parçası. Yeni özellik sayesinde müşteriler, Facebook üzerinden satıcıyla doğrudan WhatsApp sohbeti başlatıyor.

Yeni özelliğin reklamverenlerin gelirlerini artırması bekleniyor. WhatsApp Business kısa süre önce kullanıcılarının profil resimleri eklemesine izin vermeye başladı.

Popüler bir iletişim uygulaması, iş için de kullanılacak olan WhatsApp Premium’u test etmeye başladı. WhatsApp Premium ile işletmelere 10 cihaza kadar zengin destek sunulacak. Bu aynı zamanda ticari bağlantıların özel bağlantılara dönüşmesine de izin verecektir. Bu şekilde WhatsApp bağlantıları unutulmaz olacaktır.

WhatsApp Business’ta reklam vermek istiyorsanız şu adımları izleyin:

  • WhatsApp Business
  • Ayarlar
  • Facebook’ta Reklam Verme

WhatsApp kısa süre önce test etmeye ve özellikle iş için üstün özellikler sunmaya başladı. Bu alandaki gelişmeleri de doğrudan veya dolaylı olarak başka bir şirket platformu olan Facebook ve Instagram’ı etkiliyor.

Peki siz bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir